Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Γερμανός: Aποφάσισε delisting από το ΧΑ

Τη διαγραφή των μετοχών της εταιρίας από την Αγορά Αξιών του Χρηματιστηρίου Αθηνών, αποφάσισε μετάξύ άλλων, η έκτακτη γενική συνέλευση της Γερμανός, που συνήλθε σήμερα 9 Φεβρουαρίου, με απαρτία 99,22%.

Γερμανός: Aποφάσισε delisting από το ΧΑ
Τη διαγραφή των μετοχών της εταιρίας από την Αγορά Αξιών του Χρηματιστηρίου Αθηνών, αποφάσισε μετάξύ άλλων, η έκτακτη γενική συνέλευση της Γερμανός, που συνήλθε σήμερα 9 Φεβρουαρίου, με απαρτία 99,22%.

Επίσης, η γ.σ. ενέκρινε την προσαρμογή του άρθρου 5 του καταστατικού της εταιρίας περί του μετοχικού της κεφαλαίου ώστε να εναρμονιστεί αυτό με την από 29/12/2006 απόφαση του ΔΣ, το οποίο σε υλοποίηση του εγκεκριμένου από τη γενική συνέλευση της 24-6-2005 προγράμματος παροχής δικαιώματος προαίρεσης επί μετοχών (stock/option) αύξησε το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας κατά 233.712 ευρώ, χωρίς αυτό να αποτελεί τροποποίηση του καταστατικού της, με καταβολή μετρητών και την έκδοση 649.200 ονομαστικών μετοχών ονομαστικής αξίας 0,36 ευρώ της κάθε μιας.

Έτσι, μετά τα ανωτέρω, το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας ανέρχεται στα 29.600.892 ευρώ, διαιρούμενο σε 82.224.700 ονομαστικές μετοχές ονομαστικής αξίας 0,36 ευρώ της κάθε μιας.

Τέλος, λόγω της αλλαγής της μετοχικής σύνθεσης της εταιρίας, εξελέγη νέο οκταμελές Διοικητικό Συμβούλιο αποτελούμενο από τους:

1. Πάνο Γερμανό του Πάνου

2. Κωνσταντίνο Λιαμίδη του Γεωργίου

3. Ιωάννη Καραγιάννη του Δημητρίου

4. Λουκά Πετκίδη του Δημητρίου

5. Ηλία Φωτιάδη του Κωνσταντίνου

6. Ειρήνη Νικολαΐδη του Ιωάννη

και τα ανεξάρτητα μέλη Δ.Σ. :

7. Κωνσταντίνο Αποστολίδη του Περικλή

8. Δημήτρη Γκούμα του Γεωργίου

Η θητεία του νέου Δ.Σ., ορίστηκε 5ετής, αρχόμενη από της εκλογής των μελών του και παρατεινόμενη αυτόματα μέχρι την πρώτη τακτική Γ.Σ. μετά τη λήξη της θητείας τους, η οποία δεν μπορεί να ξεπεράσει την 6ετία.

**Σύντομα βιογραφικά σημειώματα των νεοεισερχομένων μελών του Δ.Σ. της Γερμανός.

---Ηλίας Φωτιάδης

Ο κ. Φωτιάδης ανήκει στο στελεχιακό δυναμικό της Cosmote από τον Ιούνιο του 1998, όταν ανέλαβε τη θέση του Chief Financial Officer (Γενικός Οικονομικός Διευθυντής). Ο κ. Φωτιάδης είναι κάτοχος πτυχίου Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών από το Essex University, καθώς και Postgraduate Diploma στα Οικονομικά από το Πανεπιστήμιο του Surrey της Αγγλίας.

---Αποστολίδης Κων/νος

Ο κ. Αποστολίδης είναι Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Cosmote από το 2002 και Αντιπρόεδρος από το 2006. Ο κ. Αποστολίδης είναι Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Vivartia. Ο κ. Αποστολίδης σπούδασε χημικός στο University of Surrey στην Αγγλία και Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) στο London Graduate School of Business Studies.

---Λιαμίδης Κων/νος

O κ. Λιαμίδης ανήκει στο στελεχιακό δυναμικό της Cosmote από την ίδρυσή της. Κατείχε τη θέση του Αναπληρωτή Διευθυντή Εμπορικών Θεμάτων, ενώ από τις αρχές του 2000 κατέχει τη θέση του Διευθυντή Πωλήσεων Δικτύου. Στις αρχές Μαΐου του 2003 ανέλαβε τη θέση του Γενικού Εμπορικού Διευθυντή. Είναι πτυχιούχος της Φυσικομαθηματικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

---Ειρήνη Νικολαίδη

Η κ. Ειρήνη Νικολαΐδη είναι η Νομική Σύμβουλος και Γενική Διευθύντρια Νομικών Υπηρεσιών, Ρυθμιστικών Θεμάτων και Ανταγωνισμού της Cosmote και ανήκει στο στελεχιακό δυναμικό της εταιρίας από την ίδρυσή της το 1996. Κατέχει πτυχίο Νομικής από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και μεταπτυχιακό τίτλο (LLM) στο Διεθνές Επιχειρησιακό Δίκαιο από το University of London (UCL). Είναι ειδική σε θέματα τηλεπικοινωνιών και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v