Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σειρά διοικητικών αλλαγών στον ΟΤΕ

Σειρά διοικητικών αλλαγών ανακοίνωσε, ο ΟΤΕ. Αναλυτικότερα, η κα Μαρία Ευθυμέρου αναλαμβάνει τη θέση του Γενικού Διευθυντή Τεχνολογίας, ο κ. Πάνος Σαραντόπουλος, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής και ο κ. Ηλίας Δρακόπουλος αναλαμβάνει Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΤΕΝΕΤ.

Σειρά διοικητικών αλλαγών στον ΟΤΕ
Σειρά διοικητικών αλλαγών ανακοίνωσε, ο ΟΤΕ. Αναλυτικότερα, η κα Μαρία Ευθυμέρου αναλαμβάνει τη θέση του Γενικού Διευθυντή Τεχνολογίας, ο κ. Πάνος Σαραντόπουλος, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής και ο κ. Ηλίας Δρακόπουλος αναλαμβάνει Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΤΕΝΕΤ.

Πιο συγκεκριμένα, η κα Μαρία Ευθυμέρου αναλαμβάνει τη θέση του Γενικού Διευθυντή Τεχνολογίας ΟΤΕ στη θέση του κ. Γιώργου Ιωαννίδη που ανέλαβε πρόσφατα Διευθύνων Σύμβουλος στην RomTelecom. Η κα Μ. Ευθυμέρου κατείχε, από τον Σεπτέμβριο του 2005 μέχρι σήμερα, τη θέση του Βοηθού Γενικού Διευθυντή Τεχνολογίας.

Ο κ. Πάνος Σαραντόπουλος, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της ΟΤΕΝΕΤ από τον Δεκέμβριο του 2002, αναλαμβάνει Βοηθός Γενικού Διευθυντή Τεχνολογίας στον ΟΤΕ.

Τέλος, ο κ. Ηλίας Δρακόπουλος αναλαμβάνει Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΤΕΝΕΤ, θυγατρικής του ΟΤΕ. Ο κ. Η. Δρακόπουλος κατείχε τη θέση του Γενικού Διευθυντή Τεχνολογίας, Στρατηγικής & Ανάπτυξης της OTENET από τον Φεβρουάριο του 2003. Παράλληλα είναι και Πρόεδρος των Διοικητικών Συμβουλίων των θυγατρικών της OTEΝΕΤ, Voice@net και OTEnet Telecom (Κύπρος).

---Βιογραφικό σημείωμα κας Μ. Ευθυμέρου

Η κα Μαρία Ευθυμέρου σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανικός στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας και στη συνέχεια έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην Οττάβα του Καναδά (Master of Engineering – Electronics). Διαθέτει πολυετή εμπειρία στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών, ενώ έχει κάνει και αρκετές επιστημονικές δημοσιεύσεις.

Εργάστηκε στο Ερευνητικό Κέντρο της Thomson CSF στο Orsay της Γαλλίας και στη συνέχεια, από το 1987, στον ΟΤΕ ως μηχανικός τηλεπικοινωνιών. Από το 1995 έως και το 1999 εργάστηκε στην Intracom, αρχικά ως υπεύθυνος μηχανικός στα δορυφορικά συστήματα τηλεπικοινωνιών και στη συνέχεια ως αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια Έρευνας & Ανάπτυξης. Το 2000 ανέλαβε Διευθύντρια Διεθνών Λειτουργιών στην OTEGlobe και το 2005 Βοηθός Γενικού Διευθυντή Τεχνολογίας στον ΟΤΕ.

--Βιογραφικό σημείωμα κ. Π. Σαραντόπουλου

Ο κ. Πάνος Σαραντόπουλος γεννήθηκε το 1955. Σπούδασε Ηλεκτρολόγος - Μηχανολόγος Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στην αγορά των τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής. Στο παρελθόν είχε εργαστεί στην Hewlett Packard Hellas ως Μηχανικός Πωλήσεων και Διευθυντής Πωλήσεων Οργάνων Μετρήσεων και Δοκιμών, καθώς επίσης και στον OTE ως Τηλεπικοινωνιακός Μηχανικός.

Από τον Απρίλιο του 1990 μέχρι το Μάρτιο του 2001 εργάστηκε στον Όμιλο Quest σε διάφορες διευθυντικές θέσεις με τελευταία αυτή του Γενικού Διευθυντή στην Hellas On Line (Απρίλιος 1997 - Μάρτιος 2001). Από τον Απρίλιο του 2001 έως το Δεκέμβριο του 2002 ήταν Γενικός Διευθυντής Καταναλωτικών Προϊόντων της ΟΤΕΝΕΤ.

--Βιογραφικό σημείωμα κ. Η. Δρακόπουλου

Ο κ. Ηλίας Δρακόπουλος γεννήθηκε το 1964. Σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανικός στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στις τηλεπικοινωνίες (Διδακτορική Διατριβή & Master of Science) στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο Northwestern στις ΗΠΑ και σε θέματα Διοίκησης Επιχειρήσεων & Στρατηγικής στο INSEAD στη Γαλλία.

Την περίοδο 1989-1998 εργάστηκε στην ΑΤ&Τ και Bell Laboratories στις ΗΠΑ σε διάφορες διευθυντικές θέσεις, υπεύθυνος για θέματα σχεδιασμού, τεχνο-οικονομικής ανάλυσης. Από το 1998 έως το 2001 διετέλεσε Διευθυντής, υπεύθυνος για τον σχεδιασμό των δικτυακών και επιχειρησιακών λύσεων της Lucent για την Ευρώπη. Από το 2001 μέχρι τον Ιανουάριο του 2003 κατείχε τη θέση του Αντιπροέδρου Στρατηγικής, Επιχειρηματικής Ανάπτυξης & Marketing της Lucent Technologies για την Ευρώπη, με βάση το Λονδίνο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v