Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δίας: Υπέβαλε νέα αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99

Στο άρθρο 99 προσφεύγει εκ νέου η Δίας Ιχθυοκαλλιέργειες, ενώ αναστέλλεται η εκδίκαση της αίτησης πτώχευσης, σε επιβεβαίωση σχετικού ρεπορτάζ του Euro2day.gr.

Δίας: Υπέβαλε νέα αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99

Νέο αίτημα υπαγωγής στο άρθρο 99 υπέβαλε η Δίας Ιχθυοκαλλιέργειες, ενώ αναστέλλεται η προγραμματισμένη για σήμερα εκδίκαση της αίτησης πτώχευσης, αναφέρει η εταιρία, επιβεβαιώνοντας σχετικό ρεπορτάζ του Euro2day.gr. 

Όπως αναφέρει η Δίας, «κατά τη 10η Ιουνίου 2014 υπέβαλε ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών αίτηση υπαγωγής της εταιρείας στη διαδικασία εξυγίανσης σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 99 επομ. του Ν.3588/2007 όπως αυτές αντικαταστάθηκαν και ισχύουν σήμερα. Παράλληλα υποβλήθηκε αίτημα για τη λήψη προληπτικών μέτρων υπέρ της εταιρείας και των θυγατρικών της.

Ως εκ τούτου, αναστέλλεται η εκδίκαση της αίτησης πτώχευσης της εταιρείας ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών κατά την 11η Ιουνίου 2014». 

Η διοίκηση της Δίας και οι πιστώτριες τράπεζες φαίνεται πως έχουν καταλήξει σε ένα περίγραμμα λύσης γύρω από την αναδιάρθρωση του δανεισμού. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v