Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κύπρου:Τι λέει για Πειραιώς - Cytrustees

Οι σχέσεις με την Τράπεζα Πειραιώς είναι καλές, υπάρχουν συζητήσεις για την αντιμετώπιση των γεγονότων αλλά και τη διάθεση του πακέτου του 8%, υπογράμμισε η διοίκηση της Τράπεζας Κύπρου.

Κύπρου:Τι λέει για Πειραιώς - Cytrustees
Οι σχέσεις με την Τράπεζα Πειραιώς είναι καλές, υπάρχουν συζητήσεις για την αντιμετώπιση των γεγονότων, αλλά και τη διάθεση του πακέτου του 8%, υπογράμμισε με δηλώσεις της η διοίκηση της Τράπεζας Κύπρου κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων 2006.

Παράλληλα τόνισε ότι μέχρι σήμερα οι συζητήσεις για συνεργασία δεν απέδωσαν γιατί δεν υπήρξε πρόταση της Πειραιώς που να είναι προς όφελος των μετόχων της κυπριακής τράπεζας.

Για το θέμα της Cytrustees εξετάζουμε το ζήτημα και θα επανέλθουμε τις επόμενες ημέρες, τόνισε η διοίκηση της τράπεζας. Εξάλλου εξέφρασε το ενδιαφέρον για την αγορά της Ουκρανίας.

Παράλληλα άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο εξαγοράς τράπεζας στην Ελλάδα τονίζοντας ότι ενώ στην τριετία έχει ως στόχο την αύξηση των καταστημάτων στα 190 καταστήματα, μακροπρόθεσμα πιστεύει ότι το άριστο μέγεθος μεταξύ των 250 και 300 καταστημάτων.

Αυτό θα μπορούσε να επιτευχθεί ενδεχομένως μέσω μιας εξαγοράς τόνισε ο κ. Ηλιάδης.

Στ. Κ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v