Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Otesat-Maritel: Συμβατό με κινητά το MailOnBoard Plus

Η εφαρμογή, που αναπτύχθηκε από την Otesat-Maritel, επιτρέπει στο πλήρωμα να εκμεταλλεύεται εν πλω τις δυνατότητες της υπηρεσίας MailOnBoard Plus για την αποστολή και λήψη e-mails με συνημμένα αρχεία μέσω των Android κινητών συσκευών του.

Otesat-Maritel: Συμβατό με κινητά το MailOnBoard Plus
Η Otesat-Maritel ανακοίνωσε ότι το MailOnBoard Plus, η οικονομική και εύκολη στη χρήση υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αναπτύχθηκε από την Εταιρεία για τη χρήση από τα πληρώματα των πλοίων, είναι τώρα διαθέσιμη για κινητές συσκευές με λογισμικό Android.

Η εφαρμογή, που αναπτύχθηκε από την Otesat-Maritel, επιτρέπει στο πλήρωμα να εκμεταλλεύεται εν πλω τις δυνατότητες της υπηρεσίας MailOnBoard Plus για την αποστολή και λήψη e-mails με συνημμένα αρχεία μέσω των Android κινητών συσκευών του, με αντίστοιχη συμπίεση δεδομένων έως 90%.

Η εφαρμογή υποστηρίζει επίσης common SMTP/POP3 clients (όπως gmail, yahoo, κλπ).

Με την ανάπτυξη της κινητής εφαρμογής της υπηρεσίας MailOnBoard Plus, η Otesat-Maritel ανταποκρίνεται στις πολλαπλές ανάγκες επικοινωνίας e-mail του πληρώματος και παραμένει σταθερή στη στρατηγική της να παρέχει σε παγκόσμιο επίπεδο, ποιοτικές και ολοκληρωμένες λύσεις δορυφορικών επικοινωνιών, σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η νέα αυτή εφαρμογή θα εκτίθεται στο περίπτερο 1.201 στο hall 1 στα Ποσειδώνια 2014.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v