Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΜΡΒ: Καθολικό ”όχι” μεγαλομετόχων σε πρόταση ΠΕΙΡ

Την πρόθεσή τους να μην αποδεχτούν την πρόταση της Τράπεζας Πειραιώς εκδήλωσαν πριν από λίγο οι μεγαλομέτοχοι της Marfin Popular Bank κ. Β. Θεοχαράκης, Α. Βγενόπουλος και η οικ. Λανίτη. Δεδομένης και της ήδη γνωστής άρνησης της Dubai Financial το ποσοστό που απορρίπτει την πρόταση της Πειραιώς φτάνει το 27,65%.

ΜΡΒ: Καθολικό ”όχι” μεγαλομετόχων σε πρόταση ΠΕΙΡ
Την πρόθεσή τους να μην αποδεχτούν την πρόταση της Τράπεζας Πειραιώς εκδήλωσαν πριν από λίγο οι μεγαλομέτοχοι της Marfin Popular Bank κ. Β. Θεοχαράκης, Α. Βγενόπουλος και η οικ. Λανίτη.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Marfin έχει ως εξής:

”Ανακοινώνεται ότι μετά την άρνηση της Τράπεζας Πειραιώς να προχωρήσει σε αμοιβαία παροχή στοιχείων και πληροφοριών (disclosure), οι μέτοχοι της MARFIN POPULAR BANK κ. Β. Θεοχαράκης (μέτοχος κατά 4,15%), oικ. Λανίτη (μέτοχοι κατά 4,01%) και Α. Βγενόπουλος (μέτοχος κατά 2,56%) ενημέρωσαν το διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας ότι απορρίπτουν τη Δημόσια Πρόταση της Τράπεζας Πειραιώς.

Συνυπολογιζομένης και της πρόσφατης απόρριψης της Δημόσιας Πρότασης της Τράπεζας Πειραιώς από την DUBAI FINANCIAL το συνολικό ποσοστό των μετόχων που την έχουν ήδη απορρίψει ανέρχεται σε 27,65%”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v