Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εργαζόμενοι Alpha: Καταγγέλθηκαν οι συμβάσεις

Ο σύλλογος συγκαλεί σήμερα εκτάκτως το Διοικητικό Συμβούλιο για να καθορίσει τα επόμενα βήματά του μετά την καταγγελία των συμβάσεων από τη διοίκηση της τράπεζας.

Εργαζόμενοι Alpha: Καταγγέλθηκαν οι συμβάσεις

Η Alpha Bank κοινοποίησε σήμερα στο Σύλλογο Προσωπικού το κείμενο καταγγελίας των Επιχειρησιακών συμβάσεων και των οργανισμών.

Όπως αναφέρουν οι εργαζόμενοι, η κίνηση αυτή ήταν αναμενόμενη, αφού ουσιαστικά η τράπεζα με την επιστολή της από 16-04-2014 είχε θέσει υπ' όψιν του Συλλόγου τις προθέσεις της που δεν ήταν άλλες από την διαπραγμάτευση από μηδενική βάση όλων των θεμάτων, δηλαδή μισθολογικών και όρων εργασίας.

Ο Σύλλογος συγκαλεί σήμερα εκτάκτως το Διοικητικό Συμβούλιο για να καθορίσει τα επόμενα βήματά του. Η προσπάθειά του, σημειώνει, συγκεντρώνεται στην προάσπιση των θέσεων εργασίας στην τράπεζα και του δικαιώματος για υπογραφή συλλογικών συμβάσεων.

Επισημαίνει δε ότι δεν δέχεται μειώσεις αποδοχών, κατάργηση του πλαφόν των 1800€, κατάργηση επιδομάτων και βασικού μισθού, υπηρεσιακών συμβουλίων, απολύσεις μέσω εξαφάνισης των πειθαρχικών οργάνων.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v