Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Interamerican: Σε νέο κτίριο το γραφείο πωλήσεων

Το Γραφείο στεγάζεται σε ιδιόκτητο χώρο, επί της Λεωφόρου Μεσογείων στο ύψος της πλατείας Αγίας Παρασκευής.

Interamerican: Σε νέο κτίριο το γραφείο πωλήσεων

Εκδήλωση εγκαινίων της νέας στέγης του Γραφείου Πωλήσεων στην Αγία Παρασκευή Αττικής οργάνωσαν τη Δευτέρα 26 Μαΐου ο Συντονιστής Γιώργος Ταμβάκος και οι συνεργάτες του Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι. Το Γραφείο στεγάζεται σε ιδιόκτητο χώρο, επί της Λεωφόρου Μεσογείων στο ύψος της πλατείας Αγίας Παρασκευής.

Το νεοσύστατο –από το 2013- Γραφείο του Γιώργου Ταμβάκου έχει, ήδη, εντυπωσιακές επιδόσεις, με θέση στην πρώτη τριάδα των Γραφείων στα μεικτά εγγεγραμμένα Γενικών Ασφαλίσεων κατά το 2013, ενώ διακρίνεται και στην προσέλκυση νέων συνεργατών. Πέρυσι, υποδέχθηκε 12 διατηρήσιμους συνεργάτες, ενώ συνολικά το δυναμικό των ασφαλιστικών συμβούλων φθάνει τους 31, με έναν unit manager. Ακόμη, το Γραφείο δημιούργησε υπό τον συντονιστικό έλεγχο του Γιώργου Ταμβάκου δύο νέα Γραφεία σε Λιβαδειά και Πρέβεζα, με πολύ καλά πρώτα αποτελέσματα.

Στα εγκαίνια της νέας στέγης παρευρέθηκαν πολλά διοικητικά στελέχη της INTERAMERICAN, φίλοι και πελάτες και βέβαια, ο Γιώργος Κώτσαλος, διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου και ο Γιάννης Καντώρος, γενικός διευθυντής πωλήσεων και marketing, οι οποίοι τόνισαν την ιδιαίτερη δυναμική και τον ανανεωτικό χαρακτήρα του Γραφείου, επισημαίνοντας ότι ο Γιώργος Ταμβάκος και οι συνεργάτες του ανταποκρίνονται παραγωγικά και αποτελούν παράδειγμα στο μοντέλο ανάπτυξης των πωλήσεων της Εταιρείας με κάθε τρόπο και ειδικότερα του Δικτύου Agency.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v