Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΙΝΛΟΤ: Δηλώσεις Τούρκου υπουργού για το Στοίχημα

Στην περίπτωση που το δικαστήριο αποφασίσει να ακυρώσει την άδεια για το τουρκικό ”Στοίχημα”, τότε θα πραγματοποιηθεί νέος, διαφανής, διαγωνισμός, δήλωσε ο αρμόδιος υπουργός και αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης κ. Mehmet Ali Sahin στην εφημερίδα ”Hyrriyet”, όπως αναφέρει η P&K.

ΙΝΛΟΤ: Δηλώσεις Τούρκου υπουργού για το Στοίχημα
Στην περίπτωση που το δικαστήριο αποφασίσει να ακυρώσει την άδεια για το τουρκικό ”Στοίχημα”, τότε θα πραγματοποιηθεί νέος, διαφανής, διαγωνισμός, δήλωσε ο αρμόδιος υπουργός και αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης κ. Mehmet Ali Sahin στην εφημερίδα ”Hyrriyet”, όπως αναφέρει η P&K στο πρωινό report με ημερομηνία 2 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με τον ίδιο, εάν το δικαστήριο δεν ακυρώσει τη σχετική σύμβαση, τότε η Inteltek θα συνεχίσει τις δραστηριότητές της στο πλαίσιο μιας νέας νομοθεσίας για τα τυχερά παιχνίδια.

Όπως σχολιάζει η Marfin-Egnatia στο πρωινό report (02/02), τα νέα από την Τουρκία δεν προσθέτουν κάτι νέο σε αυτά που ήδη γνωρίζουµε.

Η εταιρία πιστεύει ότι η νέα νοµοθετική ρύθµιση στην Τουρκία θα λύσει το πρόβληµα, ενώ το χειρότερο δυνατό σενάριο είναι η διεξαγωγή νέου διαγωνισµού. Αποτιµούµε το ποσοστό της Intralot στην Τουρκία στα 600 εκατ. ευρώ (ή 7,60 ευρώ ανά µετοχή Intralot).

Η µεταβλητότητα στη µετοχή παραµένει έως ότου υπάρξει τελική ρύθµιση επί του θέµατος, επισημαίνει η χρηματιστηριακή.

---

Υπενθυμίζεται ότι η κυβέρνηση της Τουρκίας κατέθεσε νομοσχέδιο στη Βουλή προκειμένου να αρθεί το δικαστικό βέτο και να επιτραπεί στην κρατική εταιρία τυχερών παιχνιδιών να προχωρεί στην υπογραφή σύμβασης διαχείρισης αθλητικού στοιχήματος με ιδιωτικές εταιρίες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v