Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΜPB: Πουλά το 7,17% της Ελληνικής στην Εκκλησία

Σε συμφωνία πώλησης του ποσοστού του 7,17% που κατέχει στην Ελληνική Τράπεζα η Marfin Popular Bank κατήλθε σήμερα ο Διευθύνων Σύμβουλος της MPB, Ανδρέας Βγενόπουλος και ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος Β΄, μεταδίδει το site Stockwatch.

ΜPB: Πουλά το 7,17% της Ελληνικής στην Εκκλησία
Σε συμφωνία πώλησης του ποσοστού του 7,17% που κατέχει στην Ελληνική Τράπεζα η Marfin Popular Bank προχώρησαν σήμερα ο Διευθύνων Σύμβουλος της MPB, Ανδρέας Βγενόπουλος και ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος Β΄.

Οπως μεταδίδει το site Stockwatch ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος μίλησε σήμερα για νέο κεφάλαιο που υπάρχει στη σχέση MPB – Εκκλησίας αλλά και στην προσωπική του σχέση με τον κ. Βγενόπουλο.

Αναλυτικότερα, η Marfin Popular Bank ανακοινώνει ότι καταρτίσθηκε συμφωνία μεταξύ της Τράπεζας και της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου για την πώληση και μεταβίβαση από την Τράπεζα 17.375.330 μετοχών που αντιπροσωπεύουν ποσοστό 7,17% του μετοχικού κεφαλαίου και 3.301.209 δικαιωμάτων αγοράς μετοχών (warrants) της ”Ελληνικής Τράπεζας” έναντι συνολικού τιμήματος 62.170.461,91 ευρώ.

Η μεταβίβαση αναμένεται να ολοκληρωθεί το αργότερο εντός των επομένων τριών μηνών μετά τη λήψη από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου των κατά νόμον αναγκαίων αδειών και / ή εγκρίσεων των αρμοδίων εποπτικών αρχών

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v