Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βγενόπουλος: Δηλώσεις για Πειραιώς, Alpha και MFG

”Κλεισμένη δουλειά” χαρακτήρισε ο Α. Βγενόπουλος, ενώπιον των μελών του ΣΜΕΧΑ, την αύξηση-”μαμούθ” των 5 δισ. ευρώ, που προγραμματίζει η MFG. Τι είπε για την Πειραιώς, αλλά και για την Alpha Bank.

Βγενόπουλος: Δηλώσεις για Πειραιώς, Alpha και MFG
Τη βεβαιότητά του ότι το θέμα της αύξησης-”μαμούθ” των 5 δισ. ευρώ που σχεδιάζει η Marfin Investment Group (όπως θα μετονομαστεί η MFG) θα ολοκληρωθεί όπως ανακοινώθηκε εξέφρασε ο κ. Ανδρέας Βγενόπουλος κατά τη σημερινή ενημέρωση των μελών του ΣΜΕΧΑ για τις τελευταίες εξελίξεις στον τραπεζικό κλάδο.

Όπως είπε πρόκειται για ”κλεισμένη δουλειά”, ενώ αναφέρθηκε και στον σχηματισμό consortium τραπεζών που θα υποστηρίξουν την περαιτέρω ”μόχλευση” των κεφαλαίων που θα τοποθετηθούν στην αύξηση.

Ενδιαφέρον επίσης παρουσίασαν τα όσα ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της Marfin Popular Bank για τις Τράπεζες Πειραιώς και Alpha.

Για την Τράπεζα Πειραιώς δήλωσε ότι δεν τον ενδιαφέρει ένα deal στα τρέχοντα επίπεδα αποτιμήσεων, καθώς τη θεωρεί υπερτιμημένη.

Σε ό,τι αφορά την Alpha Bank, τόνισε ότι δεν έχει εκδηλωθεί κανένα ενδιαφέρον από την πλευρά της Marfin διότι ο πρόεδρος της Alpha Bank, κ. Γιάννης Κωστόπουλος μέχρι στιγμής τουλάχιστον δεν έχει εκφράσει καμία πρόθεση συμμετοχής σε διαδικασίες συνένωσης, αντίθετα με τις διοικήσεις των τραπεζών Πειραιώς και Κύπρου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v