Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Ζητά ξεκαθάρισμα του Διαδικτυακού Στοιχήματος

Να ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με τις μεταβατικές άδειες στο διαδικτυακό στοίχημα ζητά ο Οργανισμός. Συνδεδεμένα τα σχέδια για τα νέα παιχνίδια με την ταχύτητα που προωθεί τη ρύθμιση της αγοράς η Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).

ΟΠΑΠ: Ζητά ξεκαθάρισμα του Διαδικτυακού Στοιχήματος

Επιτάχυνση των αποφάσεων από την κυβέρνηση και τη ρυθμιστική αρχή (ΕΕΕΠ) ζήτησε χθες η διοίκηση του ΟΠΑΠ η οποία προωθεί την έναρξη νέων παιχνιδιών πριν από την έναρξη του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος στις 12 Ιουνίου.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης, η διοίκηση ζήτησε να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τις γνωστές 24 μεταβατικές άδειες στο Διαδικτυακό Στοίχημα, επαναλαμβάνοντας πως ο ΟΠΑΠ κατέχει το δικαίωμα αποκλειστικής δραστηριότητας στα τυχερά παιχνίδια μέσω Internet.

Τα σχέδιά του για τα νέα παιχνίδια συνδέονται με την ταχύτητα που προωθεί τη ρύθμιση της αγοράς η Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).

Στην πρόσφατη συνέντευξη τύπου, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ Καμίλ Ζίγκλερ είχε υποστηρίξει πως η πολύμηνη εκκρεμότητα με τη ρύθμιση της αγοράς Διαδικτυακού Στοιχήματος κοστίζει κόπο και χρήμα στον οργανισμό αφού αναγκάζεται να κινείται με βάση πλήθος διαφορετικών σεναρίων.

Χθες, η διοίκηση του ΟΠΑΠ υπενθύμισε πως στη συμφωνία εξαγοράς του 33% του ΟΠΑΠ από την επενδυτική εταιρεία Emma Delta υπάρχει πρόβλεψη για την αποκλειστική δραστηριοποίηση στο Διαδικτυακό Στοίχημα.

Όσο για τα VLTs, η διοίκηση τόνισε χθες πως οι διαδικασίες για τη δραστηριοποίησή τους στη νέα αγορά προχωρούν.

Για το μέρισμα του 0,25 ευρώ ανά μετοχή, η διοίκηση του ΟΠΑΠ είπε πως τα αποτελέσματα της προηγούμενης χρήσης επηρεάστηκαν από τις αλλαγές στη φορολόγηση των κερδών της εταιρείας. Η γενική συνέλευση, η οποία πραγματοποιήθηκε με απαρτία άνω του 75%, ενέκρινε και τα 11 θέματα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v