Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Motor Oil: Απάντηση για Lukoil όταν υπάρχει θέμα

Η εταιρία προβαίνει σε ανακοινώσεις προς το επενδυτικό κοινό μόνο όταν υπάρχει κάποιο γεγονός το οποίο, σύμφωνα με τον κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών και την ισχύουσα νομοθεσία που ορίζει τις υποχρεώσεις των εισηγμένων εταιριών, απαιτείται να δημοσιοποιηθεί επισημαίνει η διοίκηση της Motor Oil, σε απάντηση επιστολής από το Χ.Α. και από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς αναφορικά με τη Lukoil.

Motor Oil: Απάντηση για Lukoil όταν υπάρχει θέμα
Η εταιρία προβαίνει σε ανακοινώσεις προς το επενδυτικό κοινό μόνο όταν υπάρχει κάποιο γεγονός το οποίο, σύμφωνα με τον κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών και την ισχύουσα νομοθεσία που ορίζει τις υποχρεώσεις των εισηγμένων εταιριών, απαιτείται να δημοσιοποιηθεί, επισημαίνει η διοίκηση της Motor Oil, σε απάντηση επιστολής από το Χ.Α. και από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς αναφορικά με τη Lukoil.

Τα ως άνω είχαν διατυπωθεί και σε προηγούμενη απάντηση της εταιρίας στις 6 Σεπτεμβρίου 2006.

Υπνθυμίζεται ότι στις 6/9/2006 η Motor Oil είχε ανακοινώσει τα εξής:

”Σε απάντηση σχετικών επιστολών που έλαβε από το Χρηματιστήριο Αθηνών και την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς στις 6 Σεπτεμβρίου 2006 (Α.Π. 43840 και 3754), η Μotor Οil (ΕΛΛΑΣ) Α.Ε. ανακοινώνει ότι συνομιλίες με προοπτική συνεργασίας με άλλες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της διύλισης και της εμπορίας πετρελαίου, καθώς και στην ενέργεια γενικότερα, πραγματοποιούνται και εντάσσονται στο ευρύτερο πλαίσιο της επιχειρηματικής της στρατηγικής με γνώμονα την ανάπτυξη των εργασιών και εξεύρεση συνεργιών.

Επιπρόσθετα, κατά πάγια τακτική της προβαίνει σε ανακοινώσεις προς το επενδυτικό κοινό όταν υπάρχει κάποιο γεγονός το οποίο, σύμφωνα με τον κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών και την ισχύουσα νομοθεσία που ορίζει τις υποχρεώσεις των εισηγμένων εταιρειών, απαιτείται να δημοσιοποιηθεί.

Τα ως άνω ισχύουν και ως προς τον σχολιασμό δημοσιευμάτων που αναφέρονται σε συνεργασία με την εταιρία Lukoil”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v