Η H&M ανοίγει 2ο κατάστημα στα Ιωάννινα

Το δεύτερο κατάστημά της στα Ιωάννινα θα εγκαινιάσει στις 31 Μαΐου η H&M. Το νέο κατάστημα, συνολικού εμβαδού 2.300 τ.μ., βρίσκεται στο 13ο χλμ. της εθνικής οδού Ιωαννίων, στο εμπορικό πάρκο ΙΚΕΑ.

Η H&M ανοίγει 2ο κατάστημα στα Ιωάννινα

Στις 31 Μαΐου, στη 13.00 το μεσημέρι, η H&M (Hennes & Mauritz Α.Ε.), θα εγκαινιάσει το 2ο κατάστημα της στα Ιωάννινα στο 13ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Ιωαννίνων στο εμπορικό πάρκο ΙΚΕΑ και θα το γιορτάσει με μια σειρά από εκπλήξεις, δώρα και προσφορές, για όλη την οικογένεια.

Το νέο H&M κατάστημα των 2.300 τ.μ. θα προσφέρει μια μεγάλη γκάμα γυναικείας, αντρικής, νεανικής και παιδικής μόδας - συμπεριλαμβανομένων των συλλογών Divided, Underwear, Accessories και Cosmetics.

«Τα Ιωάννινα είναι μια υπέροχη πόλη και μια από τις πιο σημαντικές αγορές για την Η&Μ. Με το νέο μας κατάστημα στοχεύουμε μέσω μιας ευχάριστης ατμόσφαιρας να προσφέρουμε στους πελάτες μας το μάξιμουμ της αγοραστικής εμπειρίας. Μας ευχαριστεί που οι κάτοικοι των Ιωαννίνων είναι εξαιρετικά ενημερωμένοι σε σχέση με τη μόδα και υιοθετούν τις τάσεις της Η&Μ με τον δικό τους τρόπο», δήλωσε η κ. Dominique Fantaccino, Country Manager Ελλάδος και Βουλγαρίας.

Το κατάστημα θα ανοίξει με τη Καλοκαιρινή συλλογή της Η&Μ που φέτος, έχει ως κεντρικό πρόσωπο τη Gisele Bündchen η οποία φοράει βασικά κομμάτια μόδας για απόλυτες καλοκαιρινές εμφανίσεις καθώς και κομμάτια από τη σειρά μαγιό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v