Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Β. Νειάδας: ”Πιο ελκυστικό τώρα το κουπόνι” (upd)

Ο στόχος για πωλήσεις του ΟΠΑΠ υπεράνω των 4 δισ. ευρώ στο 2006, επιτεύχθηκε, είπε μιλώντας στο Reuters ο Βασίλης Νειάδας με αφορμή την ανάληψη από τον ΟΠΑΠ του παιχνιδιού. Ο ίδιος εξέφρασε την άποψη ότι το κουπόνι του Στοιχήματος είναι τώρα ”περισσότερο ελκυστικό για τους παίκτες από ό,τι ήταν το κουπόνι της Intralot τους τρεις τελευταίους μήνες του 2006”.

Β. Νειάδας: ”Πιο ελκυστικό τώρα το κουπόνι” (upd)
Ο στόχος για πωλήσεις του ΟΠΑΠ υπεράνω των 4 δισ. ευρώ στο 2006, επιτεύχθηκε, είπε μιλώντας στο Reuters ο Βασίλης Νειάδας με αφορμή την ανάληψη από τον ΟΠΑΠ του παιχνιδιού.

Ο ίδιος εξέφρασε την άποψη ότι το κουπόνι του Στοιχήματος είναι τώρα ”περισσότερο ελκυστικό για τους παίκτες από ό,τι ήταν το κουπόνι της Intralot τους τρεις τελευταίους μήνες του 2006”.

Αναφερόμενος στις αποδόσεις ο κ. Νειάδας είπε πως ”διατηρούμε το στόχο 66%. Σχεδιάζουμε να τον αυξήσουμε πολύ συντηρητικά και αργά, ανάλογα με τις πωλήσεις του παιχνιδιού”.

Εξάλλου, σταθεροποιητικά κινήθηκαν οι πωλήσεις δ΄ τριμήνου του Πάμε Στοίχημα σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο, σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου στο Βloomberg.

Σχετικά µε το καζίνο της Πάρνηθας ανέφερε ότι η Regency Entertainment S.A., η οποία ελέγχεται από την BC Partners Ltd., έχει το δικαίωµα πρώτης άρνησης στην περίπτωση που το Δηµόσιο αποφασίσει να πουλήσει το ποσοστό που κατέχει.

Ειδικότερα τόνισε πως πιστεύει ότι υπάρχει τρόπος να συνεργαστούν όλοι, εκφράζοντας ενδιαφέρον για όποιο ποσοστό προσφέρει το Δημόσιο.

Όπως αναφέρει η Marfin-Egnatia στο πρωινό report (30/1), ο κ. Νειάδας προέβλεψε ότι οι δαπάνες διαφήμισης του περασμένου έτους πιθανόν να είναι ελαφρά αυξημένες έναντι του 2005, ενώ για τον διαγωνισμό των τερματικών επισήμανε ότι το στάδιο της τεχνολογικής αξιολόγησης αναμένεται να ολοκληρωθεί στα τέλη του μήνα και ο νικητής να ανακοινωθεί περί τη 10η Φεβρουαρίου.

Για τη διαχείριση του Πάµε Στοίχηµα τόνισε ότι ο στόχος είναι η απόδοση στους παίκτες να είναι περίπου 68%-69%.

Η Marfin-Egnatia στο πρωινό report (30/01) εκτιμά ότι οι πωλήσεις του Πάμε Στοίχημα ενισχύθηκαν κατά 54,8%, προσεγγίζοντας τα 2,22 δισ. ευρώ.

Από την πλευρά της η Eurobank Sec. εκτιμά ότι οι πωλήσεις του Πάμε Στοίχημα θα υποχωρήσουν κατά 5% το δ΄ τρίμηνο του 2006.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v