Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βγενόπουλος προς ΕΤΥΚ: Δεν θα υπάρξουν απολύσεις

Τη δέσμευση ότι τα υφιστάμενα κεκτημένα δικαιώματα και οι συμφωνίες με την ΕΤΥΚ θα γίνουν απόλυτα σεβαστά και θα συνεχίσουν να εφαρμόζονται όπως ισχύουν, σε περίπτωση της συγχώνευσης της MPB με την Κύπρου υπογράμμισε ο κ. Ανδρέας Βγενόπουλος, σε απαντητική επιστολή που απέστειλε προς την ΕΤΥΚ.

Βγενόπουλος προς ΕΤΥΚ: Δεν θα υπάρξουν απολύσεις
Τη δέσμευση ότι τα υφιστάμενα κεκτημένα δικαιώματα και οι συμφωνίες με την ΕΤΥΚ θα γίνουν απολύτως σεβαστές και θα συνεχίσουν να εφαρμόζονται όπως ισχύουν, σε περίπτωση της συγχώνευσης της MPB με την Κύπρου, υπογράμμισε ο κ. Ανδρέας Βγενόπουλος, σε απαντητική επιστολή που απέστειλε προς την ΕΤΥΚ.

Ο κ. Βγενόπουλος τόνισε πως κανένα μέλος του προσωπικού δεν πρόκειται να απολυθεί, διευκρίνισε ότι η διατήρηση του εκπροσώπου της ΕΤΥΚ στο ΔΣ της νέας τράπεζας πρέπει να θεωρείται δεδομένη, ενώ επανέλαβε ότι δεν θα προχωρήσει στον σχεδιασμό εάν δεν έχουμε τη σύμφωνη γνώμη του φορέα.

Σημειώνεται ότι η ΕΤΥΚ είχε αποστείλει επιστολή προς τον κ. Βγενόπουλο στις 26 Ιανουαρίου, μέσω της οποίας του ζητούσε να δεσμευτεί για την εξασφάλιση των εργασιακών κεκτημένων.

Παράλληλα μέσω της επιστολής ο Διευθύνων Σύμβουλος της Marfin αναφέρει ότι στην Κύπρο αναμένεται οι τράπεζες να συνεχίσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα την αυτόνομη λειτουργία τους, ενώ συγχώνευση θα επιδιωχθεί άμεσα σε περίπτωση ανάκτησης των κατεχομένων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v