Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Με 2 νέα στελέχη ενισχύεται η Λαϊκή Factoring

Στα πλαίσια της ανάπτυξης των εγχωρίων και διεθνών της χρηματοοικονομικών δραστηριοτήτων, η Διοίκηση του Ομίλου Marfin Popular Bank ανακοινώνει ότι ο κ. Παναγιώτης Παπαθεοδώρου, ανέλαβε καθήκοντα Global Head για τις υπηρεσίες Factoring και Forfaiting, καθώς και Διευθύνοντος Συμβούλου στην Λαϊκή Factoring.

Με 2 νέα στελέχη ενισχύεται η Λαϊκή Factoring
Στα πλαίσια της ανάπτυξης των εγχωρίων και διεθνών της χρηματοοικονομικών δραστηριοτήτων, η Διοίκηση του Ομίλου MPB ανακοινώνει ότι ο κ. Παναγιώτης Παπαθεοδώρου, ανέλαβε καθήκοντα Global Head για τις υπηρεσίες Factoring και Forfaiting, καθώς και Διευθύνοντος Συμβούλου στην Λαϊκή Factoring.

O κ. Παναγιώτης Παπαθεοδώρου ήταν μέχρι πρότινος Διευθύνων Σύμβουλος και Γενικός Διευθυντής της EFG Factors A.E., θυγατρικής εταιρίας της EFG Eurobank Ergasias.

Μέλος της Παγκόσμιας Οργάνωσης Factoring F.C.I. (Factors Chain International) συμμετείχε ως σύμβουλος στο SEED project της IFC ( World Bank) για την θεσμοθέτηση και ανάπτυξη του Factoring στις Βαλκανικές αγορές (2003 ? 2005), όπου και δημιούργησε την πρώτη μονάδα στην γειτονική Βουλγαρία (EFG Factors Bulgaria / 2004). Ξεκίνησε την σταδιοδρομία του στο Factoring το 1995, από το set up της Ethnofact (Όμιλος Εθνικής Τράπεζας) ως Marketing Manager.

Ο κ. Π.Παπαθεοδώρου είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος M.B.A. από το C.I.I.M. της Κύπρου, Master στην Περιφερειακή Ανάπτυξη από το Πάντειο Πανεπιστήμιο και Πτυχίου Οικονομικών από το Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Επίσης για την ανάπτυξη των εργασιών Forfaiting ανέλαβε καθήκοντα στον Όμιλο και ο κ. Δημήτριος Ζουζούκης, πρώην International Projects και Forfaiting Manager της EFG Factors και ενεργό μέλος της Επιτροπής Νοτίου Ευρώπης του International Forfaiting Association (IFA).

O κ. Δ. Ζουζούκης είναι κάτοχος MSc σε Finance από το University of Leicester, BSc σε Economics and Econometrics από το University of Swansea και διπλώματος Economics and Statistics από το London School of Economics.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v