Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha Bank: Τα σχέδια για τη Ρουμανία

Η Alpha Bank Ρουμανίας στοχεύει σε μερίδιο αγοράς που θα της δώσει τη δυνατότητα να παραμείνει μεταξύ των έξι-επτά καλύτερων τραπεζών στη Ρουμανία μεσοπρόθεσμα και να καταταχθεί μεταξύ των πέντε καλύτερων τραπεζών μέχρι τα τέλη του 2010, δήλωσε ο νέος εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Alpha Bank Romania, κ. Seriu Oprescu.

Alpha Bank: Τα σχέδια για τη Ρουμανία
”Η Alpha Bank Ρουμανίας στοχεύει σε μερίδιο αγοράς που θα της δώσει τη δυνατότητα να παραμείνει μεταξύ των έξι-επτά καλύτερων τραπεζών στη Ρουμανία μεσοπρόθεσμα και να καταταχθεί μεταξύ των πέντε καλύτερων τραπεζών μέχρι τα τέλη του 2010”, δήλωσε ο νέος εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Alpha Bank Romania, κ. Seriu Oprescu, σε ρουμανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ιδιαίτερα σημαντική είναι και η επέκταση του δικτύου των καταστημάτων της τράπεζας, από τα 70 στα 125, μέχρι τα τέλη του έτους, ενώ μέσα στα επόμενα δύο χρόνια στόχος είναι η αύξηση του αριθμού των υποκαταστημάτων στα 150.

Στις προτεραιότητες της Alpha Bank Romania για την προσέλκυση νέων πελατών, όπως επισήμανε ο κ. Oprescu, είναι η δημιουργία εναλλακτικών ”καναλιών” διανομής τραπεζικών προϊόντων, καθώς και η βελτίωση των προϊόντων στεγαστικών δανείων και της πρόσβασης των πελατών σε αυτά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v