Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα παραγωγική μονάδα για τη Superfoods

Στη δημιουργία νέας παραγωγικής μονάδας στη Βόρεια Εύβοια προχωρά η εταιρεία φυτικών συμπληρωμάτων διατροφής Astra Medical Hellas Superfoods. Η νέα μονάδα κατασκευάζεται διπλά στις καλλιέργειες που διαθέτει η εταιρία στην περιοχή.

Νέα παραγωγική μονάδα για τη Superfoods

H ελληνική εταιρεία φυτικών συμπληρωμάτων διατροφής Astra Medical Hellas Superfoods™, θέλοντας να στηρίξει τις τοπικές οικονομίες, συνεχίζει τα αναπτυξιακά της έργα με τη δημιουργία μιας νέας μονάδας παραγωγής.

Η νέα παραγωγική μονάδα βρίσκεται στην περιοχή της Βόρειας Εύβοιας, μέσα σε ένα φυσικό περιβάλλον, διπλά στις καλλιέργειες που διαθέτει η εταιρία σε Ιπποφαές, Goji, Αρρώνια και μια σειρά άλλων δέντρων, ώστε να εναρμονίζεται πλήρως με τα προϊόντα που παράγει.

Μέσα από αυτό το νέο έργο, η Astra Medical Hellas Superfoods™ έχει τη δυνατότητα να προσφέρει εργασία σε νέους ανθρώπους της περιοχής ενισχύοντας παράλληλα την επιχειρηματική της δραστηριότητα.

Η ανέγερση του εργοστασίου προχώρα με γρήγορους ρυθμούς ώστε σύντομα να μπορεί να λειτουργήσει. Σκοπός της εταιρίας είναι η εξασφάλιση του καλύτερου χώρου και του βέλτιστου περιβάλλοντος για την παραγωγή των προϊόντων της, ενώ η μονάδα θα είναι εξοπλισμένη με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα παραγωγής τα οποία θα μπορούν να συναγωνιστούν τα αντίστοιχα των μεγάλων Ευρωπαϊκών Μονάδων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v