Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κατατέθηκε η έφεση της Ε.Κ. Κύπρου για τη Marfin

Εφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης του Ανωτάτου Δικαστηρίου για την υπόθεση της Μarfin-Λαϊκής κατέθεσαν το μεσημέρι οι νομικοί σύμβουλοι της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς. Με την έφεση η Επιτροπή επιδιώκει να ανατρέψει την πρωτόδική απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου, η οποία επικυρώνει την προσφυγή της Μarfin.

Κατατέθηκε η έφεση της Ε.Κ. Κύπρου για τη Marfin
Εφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης του Ανωτάτου Δικαστηρίου για την υπόθεση της Μarfin-Λαϊκής κατέθεσαν το μεσημέρι οι νομικοί σύμβουλοι της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, μεταδίδει το ΑΠΕ.

Με την έφεση η Επιτροπή επιδιώκει να ανατρέψει την πρωτόδικη απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου, η οποία επικυρώνει την προσφυγή της Μarfin, σύμφωνα με την οποία η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ήταν αναρμόδια να εξετάσει κατά πόσο η Μarfin είχε παραβιάσει το άρθρο 21 της χρηματιστηριακής νομοθεσίας με την υποβολή πρότασης εξαγοράς της Τράπεζας Κύπρου.

Στο μεταξύ σήμερα αναμένεται η κατάθεση στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου του πληροφοριακού δελτίου της Μarfin σε σχέση με τη δημόσια πρότασή της για εξαγορά της Τράπεζας Κύπρου, πρόθεση, την οποία εξεδήλωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της τράπεζας προς το Χρηματιστήριο στις 12 Ιανουαρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v