Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

INTKA-Sitronics: Ενώνουν θυγατρικές σε Μ. Ανατολή

Στη συγχώνευση των γραφείων τους στη Μέση Ανατολή και συγκεκριμένα στο Ντουμπάι προχώρησαν οι εταιρείες Intracom Telecom και Strom. Η νέα ενοποιημένη πλέον εταιρεία θα εξυπηρετεί πελάτες σε 12 χώρες, της ευρύτερης περιοχής, με προϊόντα προηγμένης τεχνολογίας εξοπλισμό, υποδομή και συστήματα OSS/BSS.

INTKA-Sitronics: Ενώνουν θυγατρικές σε Μ. Ανατολή
Στη συγχώνευση των γραφείων τους στη Μέση Ανατολή και συγκεκριμένα στο Ντουμπάι προχώρησαν οι εταιρείες Intracom Telecom και Strom. Η νέα ενοποιημένη πλέον εταιρεία, υπό την επωνυμία Intracom Middle East, θα εξυπηρετεί πελάτες σε 12 χώρες, της ευρύτερης περιοχής, με προϊόντα προηγμένης τεχνολογίας εξοπλισμό, υποδομή και συστήματα OSS/BSS.

Το νέο σχήμα θα διοικείται από τον κ.Σταύρο Βούγα, γενικό διευθυντή της Intracom Μέσης Ανατολής τα τελευταία τρία χρόνια.

Όπως δήλωσε ο αντιπρόεδρος πωλήσεων και marketing της Strom Telecom, Rainer Grumann, ”οι δύο εταιρίες λειτουργούν συμπληρωματικά και μοιράζονται αρκετούς πελάτες στην στρατηγική αγορά της Μέσης Ανατολής”.

Συμπλήρωσε επίσης, ότι ”οι συνέργιες που θα προκύψουν από τη συγχώνευση των δύο εταιριών θα βελτιώσουν την αποδοτικότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών προς τους τοπικούς πελάτες, ενώ θα συμβάλουν και στην ενίσχυση της διείσδυσης στην εν λόγω αγορά”.

Από την πλευρά του, ο κ. Βούγας που θα αναλάβει τα ηνία της νέας εταιρίας, επεσήμανε ότι οι δύο εταιρίες σκοπεύουν να διατηρήσουν την αναπτυξιακή τους πορεία στη συνεχώς επεκτεινόμενη τηλεπικοινωνιακή αγορά της Μέσης Ανατολής και μέσω της συγχώνευσης εξασφαλίζουν τη διεύρυνηση της παρουσίας τους τόσο σε επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών όσο και σε επίπεδο πελατών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v