ΑΓΕΤ Ηρακλής: Εκλογή έβδομου μέλους στο ΔΣ

Την αντικατάσταση μέλους και την εκλογή έβδομου μέλους στο Διοικητικό Συμβούλιο ενέκρινε μεταξύ άλλων η Γενική Συνέλευση της ΑΓΕΤ Ηρακλής.

ΑΓΕΤ Ηρακλής: Εκλογή έβδομου μέλους στο ΔΣ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 9 Μαίου η 107η Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της ΑΓΕΤ Ηρακλής, στην οποία παρέστησαν ή εκπροσωπήθηκαν νόμιμα 19 Μέτοχοι, δικαιούχοι 64.043.799 μετοχών, ήτοι ποσοστό 90,09% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου.

Η Γενική Συνέλευση έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

1. Ενέκρινε την εκλογή του κ. Jean-Claude Block σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Louis Chavane, για το υπόλοιπο της θητείας του παραιτηθέντος, δηλαδή μέχρι την 22.06.2015, η οποία μπορεί να παραταθεί αυτόματα μέχρι την Τακτική Γενική Συνέλευση του 2015 που θα κρίνει τα πεπραγμένα της χρήσης 2014.

2. Ενέκρινε τις Οικονομικές Καταστάσεις της Εταιρίας για τη χρήση 2013 μετά των Ετήσιων Εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών.

3. Απάλλαξε τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας, καθώς και τους Ελεγκτές από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τη χρήση 2013.

4. Εξέλεξε την Ελεγκτική Εταιρία «Deloitte. Χατζηπαύλου Σοφιανός & Καμπάνης Α.Ε.» (ΑΜ ΣΟΕΛ Ε 120), για τη χρήση 2014 και καθόρισε το ανώτατο ύψος της αμοιβής αυτής.

5. Εξέλεξε νέο έβδομο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου τον κ. Neil Curtis, Αναπληρωτή Νομικό Σύμβουλο Lafarge SA.

6. Ενέκρινε τις αμοιβές και αποζημιώσεις των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για τη χρήση 2013 και προενέκρινε τις αμοιβές μέχρι την Τακτική Γενική Συνέλευση του 2015 που θα κρίνει τα πεπραγμένα της χρήσης 2014, καθώς και παρέσχε άδεια για τη σύναψη συμβάσεων μετά Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας.

7. Παρέσχε άδεια στα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, στους Γενικούς Διευθυντές και στους Διευθυντές της Εταιρίας να μετέχουν σε Διοικητικά Συμβούλια ή στη Διεύθυνση Εταιριών του Ομίλου, που επιδιώκουν όμοιους ή παρεμφερείς σκοπούς.

8. Ανακοινώθηκε ότι η Εταιρία δεν έχει κάνει χρήση μέχρι σήμερα του προγράμματος επαναγοράς μετοχών, μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών, το οποίο είχε αποφασισθεί κατά την Τακτική Γενική Συνέλευση της 22.6.2012, και το οποίο (πρόγραμμα) λήγει την 24.6.2014.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v