Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intrasoft: Εργο 20 εκατ. ευρώ για την Κομισιόν

Μία από τα σημαντικότερες συμβάσεις στον κλάδο των υπηρεσιών δικτύου κατοχυρώθηκε στην INTRASOFT International από τη Γενική Διεύθυνση Πληροφορικής (DG DIGIT) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Η εξαετής σύμβαση, ύψους € 20 εκατ., αφορά στην υποστήριξη των διαφορετικού τύπου δικτύων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για περίπου 40.000 τελικούς χρήστες.

Intrasoft: Εργο 20 εκατ. ευρώ για την Κομισιόν
Μία από τα σημαντικότερες συμβάσεις στον κλάδο των υπηρεσιών δικτύου κατοχυρώθηκε στην INTRASOFT International από τη Γενική Διεύθυνση Πληροφορικής (DG DIGIT) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αναφέρεται σε ανακοίνωση της εισηγμένης.

Η εξαετής σύμβαση, ύψους 20 εκατ. ευρώ, αφορά στην υποστήριξη των διαφορετικού τύπου δικτύων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για περίπου 40.000 τελικούς χρήστες. Η INTRASOFT International είναι ο μόνος ανάδοχος της σύμβασης.

Ο κ. Α. Κωτσής, Διευθύνων Σύμβουλος της INTRASOFT International, δήλωσε: ”Πρόκειται για μία σύμβαση με ιδιαίτερη σημασία για την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, καθώς αφορά κρίσιμες, επιχειρησιακά, δραστηριότητες της Επιτροπής που αποτελούν τη βάση όλης της υποδομής της. Μας τιμά η εμπιστοσύνη της ΓΔ Πληροφορικής, με την οποία συνεργαζόμαστε σε πολλά έργα εδώ και οκτώ χρόνια.”

Η σύμβαση συνδέεται άμεσα με τα δίκτυα δεδομένων, τηλεφωνίας, βιντεοδιάσκεψης και τηλεόρασης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και συμπεριλαμβάνει την παρέμβαση στα Κέντρα Δεδομένων - Τηλεφωνίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις Βρυξέλλες, στο Λουξεμβούργο και στο Στρασβούργο.

Επιπλέον, η σύμβαση περιλαμβάνει και την ανάλυση των αιτημάτων των τελικών χρηστών σχετικά με τις αλλαγές, διορθωτικές και προληπτικές πράξεις, τις δραστηριότητες δικτύου που αφορούν την απεγκατάσταση και εγκατάσταση κτιρίων και τη διαχείριση stocks για εξοπλισμό δεδομένων και τηλεφωνίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v