Βερόπουλος: Ενισχύει την παρουσία του στο εξωτερικό

Το νέο κατάστημα, σύμφωνα με report του ΟΕΥ της ελληνικής πρεσβείας στα Σκόπια βρίσκεται στην περιοχή Kisela Voda, σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της πόλης.

  • της Αλεξάνδρας Γκίτση
Βερόπουλος: Ενισχύει την παρουσία του στο εξωτερικό

Ένα ακόμη κατάστημα προσέθεσε στο δυναμικό της στο εξωτερικό η ελληνικά αλυσίδα Βερόπουλος. Πρόκειται για το 10ο κατάστημά της αλυσίδας Vero (Βερόπουλος) στα Σκόπια το οποίο ξεκίνησε τη λειτουργιά του στις 12 Απριλίου.

Το νέο κατάστημα, σύμφωνα με report του ΟΕΥ της ελληνικής πρεσβείας στα Σκόπια βρίσκεται στην περιοχή Kisela Voda, σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της πόλης. Η συνολική επένδυση για τη δημιουργία του οποίου ανήλθε στα 36 εκατ. ευρώ. Εχει έκταση 1.500 τ.μ., διαθέτει επτά ταμεία, αποθηκευτικό χώρο 700 τ.μ. και υπόγειο χώρο στάθμευσης για 40 αυτοκίνητων.

Σημειώνεται ότι το πρώτο σούπερ μάρκετ της Vero άνοιξε πριν από 17 χρόνια. Έκτοτε η εταιρεία, η οποία απασχολεί στη χώρα περίπου 900 εργαζόμενους, προέβη σε συνεχείς επενδύσεις σε νέες εγκαταστάσεις λιανικής πώλησης σε ολόκληρη την πΓΔΜ, καθώς και στην κατασκευή εμπορικού κέντρου στα Σκόπια, επένδυση η οποία ανήλθε σε αξία στα 36 εκατ. ευρώ.

Εκτός από το εξωτερικό η ελληνική αλυσίδα ενισχύει το δίκτυό της και εντός των ελληνικών τειχών. Προχώρησε στη λειτουργία δύο νέων καταστημάτων στο Π. Φάληρο και στη Ζάκυνθο φτάνοντας τα 238 καταστήματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v