Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: ”Συννεφιάζει ο ορίζοντας” στη Ν. Αφρική

Παρά την αγωγή που κατέθεσε η δεύτερη ενδιαφερόμενη εταιρεία για την διαχείριση των τυχερών παιχνιδιών της Νοτίου Αφρικής, η Uthingo, η κοινοπραξία Gidani, στην οποία η Intralot συμμετέχει με ποσοστό 18%, συνεχίζει την προετοιμασία για να αναλάβει τη διαχείριση της εθνικής λοταρίας της Νοτίου Αφρικής, όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Intralot: ”Συννεφιάζει ο ορίζοντας” στη Ν. Αφρική
Αγωγή κατέθεσε η έτερη, πλην της Intralot, ενδιαφερόμενη εταιρία για την διαχείριση των τυχερών παιχνιδιών της Νοτίου Αφρικής, η Uthingo, στρεφόμενη κατά των διαδικασιών ορισμού αναδόχου.

Παρά την κατάθεση της αγωγής, η κοινοπραξία Gidani, στην οποία η Intralot συμμετέχει με ποσοστό 18%, συνεχίζει την προετοιμασία για να αναλάβει τη διαχείριση της εθνικής λοταρίας της Νοτίου Αφρικής, όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

”Συνεχίζουμε να τονίζουμε πως λάβαμε την άδεια για τη διαχείριση της εθνικής λοταρίας, από την 1η Απριλίου του 2007, μέσω ενός πλήρους, ακέραιου και καλά οργανωμένου, δίκαιου διαγωνισμού”, αναφέρει σε γραπτή του ανακοίνωση ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Gidani, Bongani Khumalo.

Ο ίδιος τόνισε ότι η Gidani θα αμυνθεί κατά της αγωγής που κατέθεσε η Uthingo και πως θα σεβαστεί τις νομικές διαδικασίες.

Υπενθυμίζεται, ότι η Gidani έλαβε πέρυσι τον Οκτώβριο, κατόπιν διαγωνισμού, την αποκλειστική άδεια λειτουργίας και διαχείρισης των τυχερών παιχνιδιών της Νότιας Αφρικής για 7 χρόνια, ξεκινώντας από την 1η Απριλίου 2007.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v