Νέα εταιρική ταυτότητα για τη Vivechrom

Η εταιρεία διαθέτει στους Έλληνες καταναλωτές οικοδομικά χρώματα σε περισσότερα από 2.000 σημεία πώλησης ανά την επικράτεια, με το μερίδιο αγοράς να ξεπερνά το 33%.

Νέα εταιρική ταυτότητα για τη Vivechrom

Η Vivechrom, η μεγαλύτερη εταιρία χρωμάτων στην Ελλάδα, μέλος του πολυεθνικού ομίλου AkzoNobel, ανανεώνεται και παρουσιάζει νέα Εταιρική Ταυτότητα.

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία διαθέτει στους Έλληνες καταναλωτές οικοδομικά χρώματα σε περισσότερα από 2.000 σημεία πώλησης ανά την επικράτεια. Με μερίδιο που ξεπερνά το 33%, οι πωλήσεις της εταιρείας για το 2013 ανήρθαν στα 44.8 εκατ. ευρώ.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Vivechrom, κ. Ιωακείμ Προβατάς, δήλωσε: «Η ανανέωση της εταιρικής μας ταυτότητας καθορίζει τα νέα standards στην αγορά του οικοδομικού χρώματος. Μέσω αυτής της σημαντικής για εμάς εξέλιξης, η Vivechrom εκσυγχρονίζεται, συνεχίζοντας την επένδυσή της στην ελληνική αγορά. Εστιάζοντας στον καταναλωτή, ευελπιστούμε το νέο λογότυπο και οι νέες μας συσκευασίες να αποτελέσουν το σημείο αναφοράς των χρωμάτων κορυφαίας ποιότητας και συνέπειας».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v