Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

e-Global: Συνεργασία με τη Γ.Γ. Νέας Γενιάς ΥΠΕΠΘ

Σε αποκλειστική συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς του ΥΠΕΠΘ και την Ευρωπαϊκή Ένωση Της Κάρτας Νέων (European Youth Card Association - EYCA) προχώρησε η εταιρία e-Global, προσφέροντας τις υπηρεσίες της με έκπτωση 20% σε όλους τους νέους από 13 έως 26 ετών μέσω της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων EURO<26.

e-Global: Συνεργασία με τη Γ.Γ. Νέας Γενιάς ΥΠΕΠΘ
Σε αποκλειστική συνεργασία προχώρησε η εταιρία e-Global με τη Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς του ΥΠΕΠΘ και την Ευρωπαϊκή Ένωση Της Κάρτας Νέων (European Youth Card Association - EYCA).

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, συμμετέχοντας σε αυτό το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα η e-Global προσφέρει όλες της τις υπηρεσίες με έκπτωση 20% σε όλους τους νέους από 13 έως 26 ετών μέσω της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων EURO<26.

Η e-Global SA, μια δυναμική παρουσία στο χώρο της πληροφορικής και του gaming, αναπτύσσει σταθερά το δίκτυό της στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθιστώντας έτσι τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες της προσβάσιμες σε συνεχώς ευρύτερο φάσμα πελατών.

Η πρόσφατη συνεργασία με την Γραμματεία Νέας Γενιάς και την Euro<26, έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά πολυδιάστατων υπηρεσιών και πρωτοποριακών σχεδίων που παρουσιάζει η e-Global.

Διοργάνωση Tournaments & Gaming Events στα πιο δημοφιλή παιχνίδια, e-Global gallery shops, member club e-Global (το οποίο αριθμεί πάνω από 230,000 μέλη), ladies night, στοχεύοντας την καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών σε κάθε επίπεδο.

Η Κάρτα Νέων EURO<26 είναι μια εύχρηστη ατομική κάρτα, που απευθύνεται σε όλους τους νέους από 13-26 χρόνων και προσφέρει στους κατόχους της εκπτώσεις και διαφόρων ειδών προνόμια σε αγαθά και υπηρεσίες στην Ελλάδα, αλλά και σε άλλες 40 χώρες. Η Ευρωπαϊκή αυτή κάρτα χρησιμοποιείται ήδη από 5 εκατομμύρια νέους στην Ευρώπη.



Μετρώντας 48 καταστήματα, η μεγαλύτερη αλυσίδα Internet Station στην Ελλάδα, η e-Global υπόσχεται στο κοινό που τη στηρίζει ότι θα συνεχίσει να πρωτοπορεί με όλο και περισσότερα προνόμια για τα μέλη της και όλους τους Ευρωπαίους νέους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v