Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΠΕΙΛΗ: Επέκταση δραστηριοτήτων στη Ρουμανία

Σε αύξηση των χρηματοδοτήσεών της στη Ρουμανία κατά 63% το 2007 στοχεύει η θυγατρική της Τράπεζας Πειραιώς, Πειραιώς Leasing, σχεδιάζοντας παράλληλα το άνοιγμα νέων υποκαταστημάτων και εκτός της ρουμανικής πρωτεύουσας.

ΠΕΙΛΗ: Επέκταση δραστηριοτήτων στη Ρουμανία
Χρηματοδοτήσεις ύψους 110 εκατ. ευρώ ενέκρινε το 2006 η θυγατρική της Τράπεζας Πειραιώς, Piraeus Leasing, στη Ρουμανία, ενώ για το τρέχον έτος εκτιμά πως το ύψος των χρηματοδοτήσεων θα αγγίξει τα 180 εκατ. ευρώ, καταγράφοντας άνοδο της τάξης του 63% σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

”Διπλασιάσαμε τις δραστηριότητές μας πέρυσι, ενώ στρατηγική μας είναι ο διπλασιασμός κάθε έτος. Χρηματοδοτήσαμε συμβόλαια ύψους 110 εκατ. ευρώ”, ανέφερε ο κ. Μιχάλης Λαχανας, γενικός διευθυντής της Piraeus Leasing στο ρουμανικό site ZF. Διευκρίνισε ότι η παραγωγικότητα των υπαλλήλων του ήταν κατά πολύ υψηλότερη του μέσου όρου της αγοράς.

”Μέχρι πέρυσι, τα γραφεία μας στο Βουκουρέστι ήταν τα μόνα που διαθέταμε στην Ρουμανία, όμως από φέτος θέλουμε να επεκταθούμε και εκτός του Βουκουρεστίου και να αυξήσουμε τον αριθμό των υποκαταστημάτων μας στα δέκα”, δήλωσε.

Η Piraeus Leasing άνοιξε δυο τμήματα πωλήσεων στο Ιάσι και την Κωνστάτζα το 2007 ενώ σχεδιάζει το άνοιγμα άλλων έξι έως το καλοκαίρι.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v