Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Τι συμβαίνει στην Τουρκία (update)

Τμήμα τουρκικού Διοικητικού Εφετείου χορήγησε αναστολή εκτέλεσης της απόφασης του Πρωτοβαθμίου Δικαστηρίου σχετικά με την Intelteκ και αφετέρου αναστολή εφαρμογής των διοικητικών πράξεων που έχουν σχέση με τη διαγωνιστική διαδικασία σχετικά με το προκαθορισμένο στοίχημα. Η προσφυγή προήλθε από την GTech.

Intralot: Τι συμβαίνει στην Τουρκία (update)
Η Intralot ανακοινώνει - σχετικά με την προσφυγή της GTech Avrasya Teknik Hizmet ve Musavirlik AS κατά της Τουρκικής Αρχής Κρατικών Προμηθειών και του οργανισμού Spor Toto με την οποία ζητούσε την ακύρωση του διαγωνισμού σχετικά με το προκαθορισμένο στοίχημα που έχει κατακυρωθεί στην θυγατρική μας Inteltek καθώς και την ακύρωση της απόφασης της Αρχής Κρατικών Προμηθειών σχετικά με τον προαναφερθέντα διαγωνισμό, - ότι σύμφωνα με πληροφορίες τμήμα του Διοικητικού Εφετείου αφενός χορήγησε αναστολή εκτέλεσης της απόφασης του Πρωτοβαθμίου Δικαστηρίου και αφετέρου αναστολή εφαρμογής των διοικητικών πράξεων που έχουν σχέση με τη διαγωνιστική διαδικασία.



Πρόκειται για προσωρινή απόφαση και η οριστική απόφαση του τμήματος του Διοικητικού Εφετείου αναμένεται να εκδοθεί εντός των επομένων μηνών και σε κάθε περίπτωση τα μέρη έχουν δικαίωμα έφεσης.



Σε περίπτωση κατά την οποία υπάρξουν πρόσθετες εξελίξεις σχετικά με τα ανωτέρω θέματα και αφού λάβουμε γνώση της σχετικής απόφασης, η Intralot θα προβεί σε σχετικές ανακοινώσεις προς τις αρμόδιες αρχές και το επενδυτικό κοινό όπως προβλέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία.

Στη μετοχή της εισηγμένης ασκούνται ισχυρές πιέσεις της τάξεως του 10%, ενώ μέχρι στιγμής έχουν αλλάξει χέρια 975.000 κομμάτια.

----

Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του euro2day.gr η απόφαση του ανώτατου δικαστηρίου της Τουρκίας, Council Court of State είναι ΟΜΟΦΩΝΗ (9 δικαστές), δεν μπορεί εύκολα να ανατραπεί και εν ολίγοις κηρύσσει τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν παράνομες διατάσσοντας εντός χρονικού περιθωρίου ενός μηνός να σταματήσουν όλες οι ενέργειες και δραστηριότητες που έχουν σχέση με την διεξαγωγή του στοιχήματος επί των αθλητικών αγώνων στην Τουρκία από την Inteltek, θυγατρική της Turkcell και της Intralot.

Στις 7 Δεκεμβρίου 2006 πρώτο το euro2day.gr αποκάλυψε την αρχική απόφαση του Τούρκικου Δικαστηρίου της Άγκυρας η οποία αποτέλεσε και την απαρχή των αρνητικών εξελίξεων για τις τούρκικες δραστηριότητες της ελληνικής εταιρείας τιτλοφορώντας το σχετικό ρεπορτάζ ”Intralot: ”Στον αέρα” του Τουρκικό Στοίχημα”.

--- Η μετοχή της Intralot έκλεισε με απώλειες 14,10% στα 24,36 ευρώ, διακινώντας 3.365.469 τεμάχια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v