Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διάκριση για σερβική θυγατρική της Intralot

Στις 300 καλύτερες επιχειρήσεις της Σερβίας συμπεριελήφθη η Yugolot, θυγατρική της Intralot, μετά από έρευνα που διενεργήθηκε Globmark Business Research σε σύνολο 65.114 επιχειρήσεων. Η Yugolot αποτελεί συνεργάτη της Telecom Serbja, στη διανομή προϊόντων κινητής και δημόσιας τηλεφωνίας.

Διάκριση για σερβική θυγατρική της Intralot
Η Yugolot, μέλος του Ομίλου Ιntralot, βραβεύτηκε με το πιστοποιητικό ”Certificate for Profitability” για το έτος 2001 από την Globmark Business Research, και τοποθετήθηκε μεταξύ των 300 καλύτερων επιχειρήσεων στη Σερβία, σύμφωνα με την σχετική έρευνα που διεξήχθη.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε εθνικό επίπεδο με δείγμα 39,233 εταιριών από το σύνολο των 65,114 που υπέβαλλαν τους ισολογισμούς τους, και είχε ως στόχο την κατάταξη των επιχειρήσεων με βάση τον Επιχειρηματικό Δείκτη Κερδοφορίας (BR.IR). Η Yugolot ανταποκρίθηκε επιτυχώς στις 8 φάσεις τις ελεγκτικής διαδικασίας και κατέλαβε την 4η θέση στον τομέα της ’Πληροφορικής’ και την 287η στο σύνολο της Σέρβικης οικονομίας.

Η Yugolot έχει αναλάβει την διεκπεραίωση του έργου που ανέθεσε ο Οργανισμός Τυχερών Παιχνιδιών του Βελιγραδίου στην Intralot. Το έργο περιλαμβάνει την προμήθεια, εγκατάσταση, λειτουργία και συντήρηση μηχανογραφημένου συστήματος για την on-line διεξαγωγή των παιχνιδιών στη Δημοκρατία της Σερβίας, καθώς και την διαφήμιση και προώθηση των παιχνιδιών. Το σύστημα διαχειρίζεται 6 παιχνίδια τύπου ΛΟΤΤΟ και ΠΡΟΠΟ.

Παράλληλα, η Yugolot αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη της Telecom Srbja, όσον αφορά την διανομή προϊόντων κινητής και δημόσιας τηλεφωνίας. Η εταιρία έχοντας ένα δίκτυο πωλήσεων που αριθμεί πάνω από 4,000 σημεία, κατέχει το 1/3 της αγοράς, και είναι ο μεγαλύτερος διανομέας στη Σερβία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v