Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Fitch: Υποβαθμίζει το outlook της Intralot

Ο οίκος επιβεβαίωσε τη σύσταση ΒΒ- τόσο στο ευρωομόλογο ύψους 325 εκατ. ευρώ με ωρίμανση τον Αύγουστο του 2018, όσο και στο σχεδιαζόμενο ομόλογο ύψους 200 εκατ. ευρώ που θα εκδώσει η θυγατρική στο Λουξεμβούργο.

Fitch: Υποβαθμίζει το outlook της Intralot

Σε αρνητικό από σταθερό υποβάθμισε η Fitch το outlook της αξιολόγησης Β+ της Intralot

Παράλληλα, ο οίκος επιβεβαίωσε τη σύσταση ΒΒ- τόσο στο ευρωομόλογο ύψους 325 εκατ. ευρώ με ωρίμανση τον Αύγουστο του 2018, όσο και στο σχεδιαζόμενο ομόλογο ύψους 200 εκατ. ευρώ που θα εκδώσει η θυγατρική στο Λουξεμβούργο. 

Όπως επισημαίνει μεταξύ άλλων η Fitch, μια υποβάθμιση του αξιόχρεου της εταιρίας θα μπορούσε να προκληθεί από αποδείξεις ότι τα νέα συμβόλαια ή ανανεώσεις για την εταιρία, πραγματοποιούνται με λιγότερο ευνοϊκούς όρους για την εταιρία. 

Σημειώνεται ότι νωρίτερα, η Intralot ανακοίνωσε τη διενέργεια προσφοράς ομολογιών ύψους €200.000.000 από τη θυγατρική της Intralot Capital Luxembourg S.A.

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε η εταιρία, η θυγατρική της στο Λουξεμβούργο πρόκειται να προβεί σε έκδοση και προσφορά ομολογιών (α΄ τάξης) (Senior Notes) ύψους 200.000.000 ευρώ λήξεως το 2021.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v