Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αλουμίνιο: Εξετάζει σχήματα μετασχηματισμού

Εναλλακτικά σχήματα μετασχηματισμού εξετάζει και αξιολογεί σε μόνιμη βάση η εταιρία, επισημαίνει με σχετική της ανακοίνωση η Αλουμίνιο της Ελλάδος, σχολιάζοντας δημοσιεύματα. Ωστόσο μέχρι στιγμής, δεν έχει οριστικοποιηθεί κανένα σχήμα και δεν έχει ληφθεί οιαδήποτε σχετική απόφαση.

Αλουμίνιο: Εξετάζει σχήματα μετασχηματισμού
Εναλλακτικά σχήματα μετασχηματισμού εξετάζει και αξιολογεί σε μόνιμη βάση η εταιρία, επισημαίνει με σχετική της ανακοίνωση η Αλουμίνιο της Ελλάδος, σχολιάζοντας δημοσιεύματα των εφημερίδων Εξπρές και Ημερησία που κάνουν λόγο για ριζική αναδιάρθρωση του ομίλου Μυτιληναίος και συγχώνευση Αλουμινίου - Μυτιληναίος.

Η Διοίκηση της εταιρίας διευκρινίζει, ότι με γνώμονα τη μεγιστοποίηση των ωφελειών των μετόχων της και σε συνδυασμό με τη συνολική στρατηγική συνεχούς ανάπτυξης του Ομίλου Μυτιληναίος, εξετάζει εναλλακτικά σχήματα μετασχηματισμού.

Όμως, μέχρι την παρούσα δεν έχει οριστικοποιηθεί κανένα σχήμα και δεν έχει ληφθεί οιαδήποτε σχετική απόφαση των αρμοδίων οργάνων της εταιρίας και της μητρικής Μυτιληναίος.

Όπως τονίζεται, η διοίκηση της εταιρίας, εφόσον καταλήξει σε οποιοδήποτε μετασχηματισμό, θα ενημερώσει άμεσα τους μετόχους της, το ευρύτερο επενδυτικό κοινό και τις αρμόδιες Αρχές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v