Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

OΠΑΠ: Στην τελική ευθεία ο διαγωνισμός τερματικών

Ο μεγάλος διαγωνισμός για την τεχνική αναβάθμιση των συστημάτων του ΟΠΑΠ φαίνεται να εισέρχεται στην τελική του φάση με το πιο σημαντικό του σκέλος να ολοκληρώνεται σε λίγες μέρες.

OΠΑΠ: Στην τελική ευθεία ο διαγωνισμός τερματικών
Ο μεγάλος διαγωνισμός για την τεχνική αναβάθμιση των συστημάτων του ΟΠΑΠ φαίνεται να εισέρχεται στην τελική φάση, με το πιο σημαντικό του σκέλος να ολοκληρώνεται σε λίγες μέρες.

Την ερχόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του euro2day.gr αναμένεται να παρουσιαστούν στο Δ.Σ. του ΟΠΑΠ τα αποτελέσματα της αξιολόγησης των τεχνικών προσφορών των συμμετεχόντων στον διαγωνισμό από την Επιτροπή Αξιολόγησης.

Στον διαγωνισμό συμμετέχουν η ελληνική Intralot και οι αμερικανικές εταιρίες GTECH και Scientific Games.

Το τελευταίο σκέλος του διαγωνισμού είναι η παρουσίαση των οικονομικών προσφορών (έχουν προ καιρού κατατεθεί) που όμως δεν έχουν την ίδια βαρύτητα στον διαγωνισμό όσο οι τεχνικές προσφορές όπου εκεί θα κριθεί και το μέλλον του.

Έτσι, οι εκτιμήσεις που έκανε πρόσφατα με δηλώσεις του στο Reuters o διευθ. σύμβουλος του ΟΠΑΠ κ. Βασ. Νειάδας ότι τον Ιούνιο θα έχει τελειώσει ο διαγωνισμός μάλλον επισπεύδονται αφού οι νεότερες πληροφορίες κάνουν λόγο για ουσιαστικό πέρας του διαγωνισμού το αργότερο μέχρι τον Μάρτιο.

Φυσικά αναμένονται ενστάσεις από τους διαγωνιζόμενους και χρήση των ένδικων μέσων που παρέχονται από την εθνική και κοινοτική νομοθεσία αλλά αυτά, αν και χρονοβόρα, δεν αναμένεται να εμποδίσουν την ανακήρυξη ”νικητή” με το πέρας της εξέτασης των προσφορών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v