Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ενδιαφέρον και από ”Borsa Italiana” για BSE

Σε ”πολύφερνη νύφη” φαίνεται ότι εξελίσσεται το βουλγαρικό χρηματιστήριο (BSE). Σύμφωνα με ανακοίνωση της Επιτροπής Χρηματοοικονομικής Εποπτείας της Βουλγαρίας (FSC), στις 19 Ιανουαρίου, ο επικεφαλής του ιταλικού χρηματιστηρίου, ”Borsa Italiana”, Μάσιμο Καπουάνο, θα συναντηθεί με εκπροσώπους του BSE.

Ενδιαφέρον και από ”Borsa Italiana” για BSE
Σε ”πολύφερνη νύφη” φαίνεται ότι εξελίσσεται το βουλγαρικό χρηματιστήριο (BSE), καθώς η εξαγορά του κρατικού μεριδίου στο μετοχικό κεφάλαιό του, που ανέρχεται 44%, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών εταιριών, οι οποίες διαχειρίζονται ευρωπαϊκές κεφαλαιαγορές, σύμφωνα με τηλεγράφημα του ΑΠΕ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Επιτροπής Χρηματοοικονομικής Εποπτείας της Βουλγαρίας (FSC), στις 19 Ιανουαρίου, ο επικεφαλής του ιταλικού χρηματιστηρίου, ”Borsa Italiana”, Μάσιμο Καπουάνο, θα συναντηθεί με εκπροσώπους του BSE, αν και δε διευκρινίζεται ποιο ακριβώς θα είναι το αντικείμενο των συζητήσεων.

Με βάση, πάντως, δημοσίευμα της βουλγαρικής οικονομικής εφημερίδας ”Παρί”, το ”Borsa Italiana” είναι ένας ακόμη από τους υποψήφιους αγοραστές του 44%, μετά το Χρηματιστήριο Αθηνών (ΧΑ), το σκανδιναβικό ”OMX” και το γερμανικό ”Deutsche Boerse”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v