Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΧΑΕ: Στόχος η επέκταση στη Νοτιοανατολική Ευρώπη

Με αφορμή δημοσιεύματα, σχετικά με πιθανή εξαγορά του Χρηματιστηρίου της Βουλγαρίας από την ΕΧΑΕ, η εταιρία ενημερώνει ότι στρατηγική του Ομίλου είναι η επέκταση στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Στο τέλος Ιανουαρίου, θα μεταβεί στη Σόφια πολυμελής αποστολή του Ομίλου της ΕΧΑΕ. Παράλληλα, τονίζει ότι θα διερευνήσει τη δυνατότητα επιστροφής κεφαλαίου στους μετόχους.

ΕΧΑΕ: Στόχος η επέκταση στη Νοτιοανατολική Ευρώπη
Με αφορμή δημοσιεύματα, σχετικά με πιθανή εξαγορά του Χρηματιστηρίου της Βουλγαρίας από την ΕΧΑΕ, η εταιρία ενημερώνει ότι στρατηγική του Ομίλου είναι η επέκταση στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Τονίζεται στην ανακοίνωση, ότι όπως έχει ανακοινωθεί και κατά το παρελθόν, η σχετική απόφαση για τυχόν μετοχική συμμετοχή του Ομίλου σε αυτές τις αγορές, θα ληφθεί όταν και εφόσον οι κατάλληλες συνθήκες παρουσιαστούν.

Συγκεκριμένα, όσον αφορά στο Χρηματιστήριο της Βουλγαρίας, υπήρξαν και υπάρχουν τακτικές επαφές για διάφορα θέματα μεταξύ των δύο χρηματιστηρίων.

Στο τέλος Ιανουαρίου, θα μεταβεί στη Σόφια πολυμελής αποστολή του Ομίλου της ΕΧΑΕ, με επικεφαλή τον Πρόεδρο του Χ.Α. και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΧΑΕ κ. Σπύρο Καπράλο, προκειμένου να παρουσιάσει στο Χρηματιστήριο της Βουλγαρίας την Κοινή Πλατφόρμα και τα αποτελέσματα της συνεργασίας με το Χρηματιστήριο Αξιών της Κύπρου.

Όσον αφορά σε άλλα δημοσιεύματα, σχετικά με το ενδεχόμενο νέας επιστροφής κεφαλαίου στους μετόχους, η εταιρία εμμένει στην πάγια θέση της που έχει ανακοινώσει και κατά το παρελθόν.

Σε περίπτωση που υπάρξουν στον Όμιλο τυχόν αδιάθετα κεφάλαια, πέραν του ελάχιστου απαιτούμενου από τη νομοθεσία κεφαλαίου και του κεφαλαίου κίνησης, τα οποία δεν είναι προγραμματισμένο να χρησιμοποιηθούν σε κάποια επένδυση, τότε το Διοικητικό Συμβούλιο θα διερευνήσει τη δυνατότητα επιστροφής κεφαλαίου στους μετόχους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v