Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Audio Visual: Ανασυγκρότηση του Δ.Σ.

Η εταιρία Audio Visual ανακοινώνει ότι την 12-01-2007 ανασυγκροτήθηκε σε σώμα το Διοικητικό της Συμβούλιο, το οποίο είχε εκλεγεί με την από 30-06-2006 τακτική γενική συνέλευση. Με την ανασυγκρότηση ανατέθηκαν στον κ. Απόστολο Βούλγαρη τα καθήκοντα του Αντιπροέδρου και Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου.

Audio Visual:  Ανασυγκρότηση του Δ.Σ.
Η εταιρία Audio Visual ανακοινώνει ότι την 12-01-2007 ανασυγκροτήθηκε σε σώμα το Διοικητικό της Συμβούλιο, το οποίο είχε εκλεγεί με την από 30-06-2006 τακτική γενική συνέλευση.

Με την ανασυγκρότηση ανατέθηκαν στον κ. Απόστολο Βούλγαρη τα καθήκοντα του Αντιπροέδρου και Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου.



Κατά τα λοιπά ισχύουν οι αρμοδιότητες του Διοικητικού Συμβουλίου, όπως αυτές είχαν οριστεί με το προηγούμενο πρακτικό συγκρότησής του.



Μετά την ανασυγκρότησή του το Διοικητικό Συμβούλιο απαρτίζεται από τον κ.Ιωάννη Κουρτέση, εκτελεστικό μέλος, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Απόστολο Βούλγαρη, εκτελεστικό μέλος, Αντιπρόεδρο και Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Νικόλαο Θεοδωρουλάκη, εκτελεστικό μέλος, κ. Ευάγγελο Κώνστα, μη εκτελεστικό μέλος, κ. Νικόλαο Θεοφανόπουλο, μη εκτελεστικό μέλος, κ. Μιχαήλ Νταλάκο, ανεξάρτητο μέλος και κ. Aννα-Ειρήνη Γιάκου, ανεξάρτητο μέλος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v