Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Γερμανός: Με 100% στην E-Value

H Γερμανός απέκτησε την κυριότητα του συνόλου των μετοχών των μετόχων της θυγατρικής της E-Value, και ειδικότερα των κ. Πάνου Γερμανού, της Tradetoria Limited, και της DLX Co. Limited, με βάση το προσύμφωνο της 11ης Ιανουαρίου.

Γερμανός: Με 100% στην E-Value
Δυνάμει των από 11/1/2007 Συμβάσεων Πώλησης και Μεταβίβασης Μετοχών της Γερμανός ΑΒΒΕΕ με τους κ. Πάνο Γερμανό, την εταιρία Tradetoria Limited και την εταιρία DLX Co. Limited αντίστοιχα, μετόχους της θυγατρικής της Γερμανός, E-Value, η Γερμανός απέκτησε την κυριότητα του συνόλου των μετοχών των ως άνω μετόχων.

Ειδικότερα, απέκτησε την κυριότητα των 340.090 μετοχών του κ. Πάνου Γερμανού, των 97.169 μετοχών της εταιρίας Tradetoria Limited, των 48.585 μετοχών της εταιρίας DLX Co. Limited και συνολικώς 485.844 κοινών ονομαστικών μετοχών ονομαστικής αξίας 2,93 Ευρώ της κάθε μίας, που αντιπροσωπεύουν ποσοστό 30% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της E-VALUE AE, έναντι συνολικού τιμήματος 10.000 Ευρώ.

Mετά τις ως άνω μεταβιβάσεις μετοχών, η ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ κατέχει 1.619.475 ονομαστικές μετοχές της E-VALUE A.E. που αντιπροσωπεύουν ποσοστό 100% του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της.

Εξάλλου, η εταιρία γνωστοποίησε ότι ορίσθηκε ο κ. Δημήτρης Θεoδωρέλης του Mιχαήλ ως Υπεύθυνος της Υπηρεσίας Εσωτερικού Ελέγχου σε αντικατάσταση του μέχρι σήμερα Υπεύθυνου Εσωτερικού Ελέγχου κ. Ιωάννη Πανταζή που αποχώρησε από την εταιρία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v