Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Γερμανός: ΕΓΣ για delisting ζητά η Cosmote

Αίτημα προς το δ.σ. της Γερμανός για τη σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης, με σκοπό την έγκριση αίτησης στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για τη διαγραφή των μετοχών της από το Χρηματιστήριο Αθηνών, υπέβαλε σήμερα η Cosmote.

Γερμανός: ΕΓΣ για delisting ζητά η Cosmote
Αίτημα προς το δ.σ. της Γερμανός για τη σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης, με σκοπό την έγκριση αίτησης για τη διαγραφή των μετοχών της από το Χρηματιστήριο Αθηνών, υπέβαλε σήμερα η Cosmote.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, ”η Cosmote γνωστοποιεί ότι, μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της υποχρεωτικής δημόσιας πρότασης της 100% θυγατρικής της, Cosmoholding, για την απόκτηση των μετοχών της Γερμανός, η Cosmoholding υπέβαλε σήμερα αίτημα προς το Δ.Σ. της Γερμανός για τη σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης με σκοπό την έγκριση υποβολής αίτησης προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για τη διαγραφή των μετοχών της από την Αγορά Αξιών του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Επίσης, η Cosmoholding πρότεινε ως ημερομηνία συνεδρίασης της εν λόγω Γενικής Συνέλευσης να οριστεί η Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2007.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με το Ν. 3461/2006, ηCosmoholding υποχρεούται να αποκτήσει χρηματιστηριακά όλες τις μετοχές της Γερμανός, που θα της προσφερθούν εντός περιόδου τριών (3) μηνών από τις 22 Δεκεμβρίου 2006, έναντι καταβολής του τιμήματος των 19 ευρώ ανά μετοχή σε μετρητά.

Για το σκοπό αυτό, η Cosmoholding έχει ήδη παράσχει σταθερή εντολή αγοράς προς χρηματιστηριακές εταιρίες για την αγορά των μετοχών της Γερμανός που τυχόν της προσφερθούν μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v