Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Foodlink: Κέρδη έναντι ζημιών το 2013

Η κερδοφορία είναι οριακή, στα 24 χιλ. ευρώ για την εταιρεία και 7,6 χιλ. ευρώ για τον Όμιλο της Foodlink.

Foodlink: Κέρδη έναντι ζημιών το 2013

Επέστρεψε στα κέρδη, τόσο η εταιρεία όσο και ο όμιλος της Foodlink, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Αν και η κερδοφορία είναι οριακή και συγκεκριμένα 24 χιλ. ευρώ για την Εταιρεία και 7,6 χιλ. ευρώ για τον Όμιλο, είναι σημαντική η αναστροφή των αρνητικών αποτελεσμάτων του 2012, ήτοι -1.177,73 χιλ. ευρώ για την Εταιρεία και -1.144,29 χιλ. ευρώ για τον Όμιλο, επιβεβαιώνοντας έτσι τις προβλέψεις της διοίκησης κατά την προηγούμενη χρήση για επιστροφή στα κέρδη.

Προσανατολισμός της διοίκησης κατά τη χρήση αυτή ήταν η περαιτέρω αύξηση του κύκλου εργασιών της, με την προσέλκυση και νέων πελατών/αποθετών και η επιστροφή στα κέρδη βελτιώνοντας την παραγωγικότητά της και επανακαθορίζοντας την κοστολογική της βάση σε νέα χαμηλότερα επίπεδα.

Κατά τη χρήση αυτή επετεύχθη και ο δεύτερος στόχος, αυτός της αύξησης του κύκλου εργασιών, τόσο της μητρικής εταιρείας κατά ποσοστό 6,45% έναντι του 2012 όσο και του Ομίλου κατά ποσοστό 6,20% στον οποίο ενσωματώθηκαν για πρώτη φορά και τα αποτελέσματα των θυγατρικών FOODLINK (CYPRUS) LTD και DOT LINK Α.Ε.

Η διοίκηση της εταιρείας εκφράζει την ικανοποίησή της για τα πιο πάνω αναφερόμενα αποτελέσματα καθώς και την πεποίθησή της για υψηλό ρυθμό ανάπτυξης και βελτίωση όλων των οικονομικών δεικτών και το 2014.

Η στόχευση της διοικητικής ομάδας είναι ξεκάθαρη και σαφής και δεν είναι άλλη από την κατάληψη της πρώτης θέσης στην αγορά logistics, εντός της τρέχουσας διετίας.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v