Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

EFG: Νέο επιχειρηματικό δάνειο σε 5 νομίσματα

Νέο επιχειρηματικό δάνειο με την ονομασία ”Κεφάλαιο Κίνησης Eurobank Εναλλάξ” θα διαθέτει η Eurobank ανακοίνωσε ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας, N. Kαραμούζης.

EFG: Νέο επιχειρηματικό δάνειο σε 5 νομίσματα
Νέο επιχειρηματικό δάνειο με την ονομασία ”Κεφάλαιο Κίνησης Eurobank Εναλλάξ” θα διαθέτει η Eurobank ανακοίνωσε ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας, κ. N. Kαραμούζης.

Πρόκειται για ένα προϊόν που συνδυάζει τη δυνατότητα της επιλογής, την ευελιξία και τη διαχείριση κινδύνων και κέρδους.

• Αποτελεί τη νέα εναλλακτική μορφή δανειοδότησης της επιχείρησης σε ευρώ ή σε ξένο νόμισμα, με δυνατότητα επιλογής μέσα από τα πέντε βασικά νομίσματα (Euro, USD, YEN, CHF, GBP), προσφέροντας παράλληλα ευκολία μετατροπής όποτε και όσο συχνά επιθυμεί ο πελάτης.

• Ανταγωνιστική τιμολόγηση.

• Ευκολία εκταμίευσης του δανείου σε οποιαδήποτε εργάσιμη ημέρα επιθυμεί ο πελάτης (με ενημέρωση δύο ημερών).

• Δυνατότητα μερικής ή ολικής αλλαγής του νομίσματος του δανείου, χωρίς επιπλέον έξοδα, οποιαδήποτε εργάσιμη ημέρα (με valeur δύο ημερών).

• Συναλλαγματική προστασία μέσω σύγχρονων προϊόντων Treasury που περιορίζουν την έκθεση της επιχείρησης στον συναλλαγματικό κίνδυνο.

Αναφερόμενος γενικότερα στις εξελίξεις εντός του 2007 προέβλεψε ότι οι κλάδοι που θα συγκεντρώσουν το μεγαλύτερο επενδυτικό ενδιαφέρον θα είναι αυτοί της υγείας, της ενέργειας και του τουρισμού.

Σχετικά με τη συμμετοχή της Eurobank στον επιχειρηματικό δανεισμό, έκανε γνωστό ότι η τράπεζα έχει ως πελάτες 125.000 επιχειρήσεις από τις οποίες οι 7.000 είναι μεσαίες και μεγάλες, ενώ το συνολικό υπόλοιπο στην επιχειρηματική πίστη της EFG ανέρχεται σε 16 δισ. ευρώ.

Εξάλλου, απαντώντας σε σχετική ερώτηση χαρακτήρισε θετικό το γεγονός της έλευσης των κεφαλαίων στην Ελλάδα με αφορμή την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Marfin. Παράλληλα εξέφρασε την ευχή τα χρήματα αυτά να αξιοποιηθούν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο προσθέτοντας πάντως ότι το ζήτημα αυτό δεν αφορά στην Eurobank.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v