Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σαράντης: Επέκταση σε λιανική, κέντρα αισθητικής

Την επέκταση σκοπού της εταιρίας, λόγω επεκτάσεως των δραστηριοτήτων σε θέματα που αφορούν στην λιανική διάθεση καλλυντικών και αρωμάτων, καθώς και στην παροχή υπηρεσιών αισθητικών, ενέκρινε μεταξύ άλλων η έκτακτη γενική συνέλευση της Γρ. Σαράντης που συνήλθε χθες, Δευτέρα με απαρτία 55,15%. Επίσης εγκρίθηκε η αύξηση κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών.

Σαράντης: Επέκταση σε λιανική, κέντρα αισθητικής
Την επέκταση σκοπού της εταιρίας, λόγω επεκτάσεως των δραστηριοτήτων σε θέματα που αφορούν στην λιανική διάθεση καλλυντικών και αρωμάτων, καθώς και στην παροχή υπηρεσιών αισθητικών, ενέκρινε μεταξύ άλλων η έκτακτη γενική συνέλευση της Γρ. Σαράντης που συνήλθε χθες, Δευτέρα με απαρτία 55,15%.

Επίσης εγκρίθηκε η αύξηση κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών.

Αναλυτικότερα, η έκτακτη γενική συνέλευση ενέκρινε την προσθήκη διατάξεων σχετικών με τον σκοπό της εταιρίας και συνακόλουθη τροποποίηση του άρθρου 3 του καταστατικού της εταιρίας.

Συγκεκριμένα, η ανάγκη τροποποίησης του σκοπού της εταιρίας παρίσταται λόγω επεκτάσεως των δραστηριοτήτων της σε θέματα που αφορούν στην λιανική διάθεση καλλυντικών και αρωμάτων καθώς και στην παροχή υπηρεσιών αισθητικών (περιποίηση προσώπου και σώματος) καθώς και συναφείς υπηρεσίες.

Επίσης, ενέκρινε την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών και την αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής.

Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου ανέρχεται σε 1.144.408,20 ευρώ, εκ των οποίων τα 954.712,46 ευρώ προέρχονται από κεφαλαιοποίηση της υπεραξίας του αποθεματικού ακινήτων και τα υπόλοιπα 189.695,74 ευρώ από κεφαλαιοποίηση μέρους αφορολογήτου αποθεματικού επενδύσεων.

Έπειτα από την, ως ανωτέρω, αύξηση το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας ανέρχεται σε 58.364.818,20 ευρώ.

Τέλος, η γενική συνέλευση ενέκρινε την αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής λόγω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου και τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού. Συγκεκριμένα, η ονομαστική αξία της μετοχής, σε συνέχεια της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, αυξάνεται από 1,50 σε 1,53 ευρώ ανά μετοχή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v