Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τ. Αττικής:Την επόμενη εβδομάδα η απόφαση για ΑΜΚ

Την ερχόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθεί κι επισήμως η απόφαση της Τράπεζας Αττικής να προχωρήσει σε αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου. Σε ότι αφορά στο άλλο μεγάλο ζήτημα που έχει να κάνει με την Αττικής, και συγκεκριμένα αυτό της αποκρατικοποίησής της, η άγνωστη παράμετρος αφορά στο ενδεχόμενο της τμηματικής πώλησης.

Τ. Αττικής:Την επόμενη εβδομάδα η απόφαση για ΑΜΚ
του Γιώργου Μαντέλα

Την ερχόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθεί κι επισήμως η απόφαση της Τράπεζας Αττικής να προχωρήσει σε αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου.

Οι πληροφορίες του euro2day.gr αναφέρουν ότι θα προηγηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της, στο οποίο, ως γνωστόν, συμμετέχουν εκπρόσωποι όλων των βασικών μετόχων της τράπεζας.

Κατά συνέπεια, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται και η συμμετοχή τους στη διαδικασία, παρά τις όποιες περί του αντιθέτου εκτιμήσεις γίνονταν κατά το προηγούμενο διάστημα.

Ο λόγος αφορά στο ΤΣΜΕΔΕ, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και το Ταμείο Παρακαταθηkών και Δανείων, που συνολικά ελέγχουν κάτι λιγότερο από το 80% του μετοχικού κεφαλαίου.

Σε ότι αφορά στο άλλο μεγάλο ζήτημα που έχει να κάνει με την Αττικής, και συγκεκριμένα αυτό της αποκρατικοποίησής της, η γνωστή παράμετρος της υπόθεσης έχει να κάνει με το πράσινο φως που λέγεται ότι έχουν πάρει το ΤΤ και το Παρακαταθηκών για να διαπραγματευτούν την πώληση του ”πακέτου” τους.

Η άγνωστη παράμετρος όμως, που πληροφορείται τώρα το euro2day.gr, αφορά στο ενδεχόμενο της τμηματικής πώλησης του. Κι αυτό γιατί έτσι εκτιμάται ότι θα έχει περισσότερες πιθανότητες να ολοκληρωθεί το project με μεγαλύτερη επιτυχία.

Οι αποφάσεις κι όσον αφορά στο συγκεκριμένο ζήτημα θα ληφθούν μετά την απόφαση για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v