ΠΣΥΣΤ: Αναμένει την απόφαση για Συμφωνία Εξυγίανσης

Μέσω της συμφωνίας εξυγίανσης με τους πιστωτές της επιδιώκει την ανάκαμψη της εταιρίας και στη συνέχεια την άρση των μετοχών της από την κατηγορία της επιτήρησης η PC Systems.

ΠΣΥΣΤ: Αναμένει την απόφαση για Συμφωνία Εξυγίανσης
Η εταιρία PC Systems ανακοινώνει ότι επιδιώκει την ανάκαμψή της μέσω της υλοποίησης της Συμφωνίας Εξυγίανσης, με την οποία ρυθμίζεται ή/και περιορίζεται το σύνολο των υποχρεώσεών της, που σύναψε στις 29/3/2013 με τους πιστωτές της οι οποίοι εκπροσωπούν το 80,29% του συνόλου και το 100% των εμπραγμάτως εξασφαλισμένων εφόσον αυτή επικυρωθεί.

Σημειώνεται ότι η συμφωνία δεν επικυρώθηκε από το αρμόδιο Δικαστήριο και η εταιρία έχει ασκήσει έφεση κατά της απορριπτικής αυτής αποφάσεως, η οποία θα εκδικαστεί στις 10/4/2014.

Υπενθυμίζεται ότι το σύνολο των μετοχών της εταιρίας παραμένει στην κατηγορία «Επιτήρησης», όπου μεταφέρθηκε στις 29/12/2011 με την από 28/12/2011 απόφαση του Δ.Σ. του Χ.Α.. Ο λόγος για την ένταξη στην κατηγορία «Επιτήρησης» ήταν ότι η εταιρία υπέβαλε αίτηση υπαγωγής στη διαδικασία συνδιαλλαγής του αρ. 99 του Ν. 3588/2007.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v