Compucon: Συνεχίζονται οι κινήσεις εξυγίανσης

Γενική συνέλευση με θέμα την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου, παράλληλα με τις υλοποιούμενες κινήσεις εξυγίανσης, προγραμματίζει η Compucon, με στόχο την άρση της επιτήρησης.

Compucon: Συνεχίζονται οι κινήσεις εξυγίανσης
Η Compucon πραγματοποιεί κινήσεις εξυγίανσης τόσο σε λειτουργικό όσο και σε χρηματοοικονομικό επίπεδο επιδιώκοντας ταυτόχρονα συμφωνίες αποπληρωμής των τοκοχρεολυσίων συμβατές με τις επιδεινούμενες οικονομικές συνθήκες, με στόχο την άρση των μετοχών της από την κατηγορία της επιτήρησης.

Παράλληλα, σε συνέχεια σχετικής απόφασης της τακτικής γενικής συνέλευσης στις 28/6/2013 αναφορικά με την αρνητική καθαρή θέση της εταιρίας, το Διοικητικό Συμβούλιο έχει συγκαλέσει έκτακτη γενική συνέλευση στις 11/4/2014 με θέμα την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας.

Υπενθυμίζεται ότι από τις 21/4/2009 οι μετοχές της έχουν μεταφερθεί σε καθεστώς επιτήρησης καθώς στην ετήσια οικονομική έκθεση της 31/12/2008 οι ζημίες του ομίλου ήταν μεγαλύτερες από το 30% της καθαρής θέσης χωρίς παράλληλα η εταιρία να έχει προχωρήσει σε ενέργειες για την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v