Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MLS: Νέα έκδοση εκμάθησης Αγγλικών English+

Η MLS Πληροφορική ανακοινώνει την κυκλοφορία του καταξιωμένου διεθνώς συστήματος εκμάθησης Αγγλικών English+, που ανέπτυξε σε συνεργασία με την κορυφαία παγκοσμίως εταιρεία παραγωγής εκπαιδευτικού λογισμικού, Edusoft.

MLS: Νέα έκδοση εκμάθησης Αγγλικών English+
Η MLS Πληροφορική ανακοινώνει την κυκλοφορία του καταξιωμένου διεθνώς συστήματος εκμάθησης Αγγλικών English+, που ανέπτυξε σε συνεργασία με την κορυφαία παγκοσμίως εταιρεία παραγωγής εκπαιδευτικού λογισμικού, Edusoft.

Σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, ότι τα εκπαιδευτικά προγράμματα της Edusoft χρησιμοποιούνται από περισσότερους από 4 εκατομμύρια ανθρώπους σε 50 χώρες σε όλο τον κόσμο. Η μέθοδος εκμάθησης Αγγλικών English+ συνδυάζει την πρωτοποριακή τεχνολογία με πλούσιο και έγκυρο εκπαιδευτικό υλικό κατάλληλα προσαρμοσμένο, ώστε ο χρήστης να μαθαίνει τη γλώσσα βήμα προς βήμα με το δικό του ρυθμό και παράλληλα να εμπεδώνει τις γνώσεις του.

Η έκδοση English+ της MLS, της εταιρίας-leader στην ελληνική αγορά πολυμέσων και εκπαιδευτικού λογισμικού, απευθύνεται τόσο στους αρχάριους (επίπεδο Basic) όσο και σε αυτούς που έχουν μία σχετικά καλή γνώση της γλώσσας (επίπεδο Ιntermediate) ή ακόμα και σε αυτούς που θέλουν να εμβαθύνουν στη χρήση της (επίπεδο Advanced). Κάθε επίπεδο αποτελείται από τρία CD-ROM που περιλαμβάνουν περισσότερες από 300 εκπαιδευτικές ώρες με πάνω από 1.400 ασκήσεις και tests.

Η μέθοδος είναι σχεδιασμένη έτσι, ώστε να βρίσκεται σε αντιστοιχία με την εξεταστέα ύλη και να προετοιμάζει τον χρήστη κατάλληλα για τη συμμετοχή του στις κυριότερες εξετάσεις πιστοποίησης γλωσσομάθειας (First Certificate in English (Lower), TOEFL, IELTS, Council of Europe). Μάλιστα, η MLS κατέθεσε πρόταση στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο για την ενσωμάτωση του συστήματος English+ στη διδασκαλία του μαθήματος των Αγγλικών στα Γυμνάσια και Λύκεια της χώρας.

Με τη μέθοδο English+ αναπτύσσονται όλες οι απαραίτητες δεξιότητες για την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας: ανάγνωση και ακρόαση κειμένων (reading, listening), καθώς και παραγωγή γραπτού και προφορικού λόγου (speaking, writing), ενώ παράλληλα στην ενότητα της γραμματικής καλύπτονται όλα τα γραμματικά φαινόμενα.

Στα πλεονεκτήματα της έκδοσης English+ συγκαταλέγονται, ακόμη, η προηγμένη τεχνολογία αναγνώρισης φωνής, η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε τρεις διαφορετικούς τρόπους εκμάθησης ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του χρήστη και το αγγλοελληνικό ερμηνευτικό λεξικό με την ορθή προφορά της λέξης.

Επιπλέον, με το English+ ο χρήστης μπορεί να συμμετέχει σε διαδραστικούς διαλόγους, να συνδεθεί με ειδικό δικτυακό τόπο για επιπλέον ασκήσεις, επιμορφωτικά παιχνίδια, αλλά και επικοινωνία με χρήστες του English+ από όλο τον κόσμο, αλλά και να εξασκήσει τις γνώσεις του με εκατοντάδες σταυρόλεξα, τρίλιζες αλλά και ένα εκπαιδευτικό παιχνίδι περιπέτειας.

Η λιανική τιμή πώλησης της έκδοσης English+ ανέρχεται σε 59 ευρώ(ο κάθε τίτλος) συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. Το English+ είναι διαθέσιμο από όλες τις μεγάλες αλυσίδες προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, εξειδικευμένα βιβλιοπωλεία, hypemarkets, καταστήματα ηλεκτρικών ειδών και καταστήματα πώλησης Η/Υ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v