Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Και προϊόντα καθημερινής χρήσης στο You.gr

Περισσότερα από 40 προϊόντα προσωπικής, βρεφικής και οικιακής φροντίδας μπορούν να προμηθευτούν πλέον οι καταναλωτές μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος you.gr του ομίλου Quest.

Και προϊόντα καθημερινής χρήσης στο You.gr

Το www.you.gr, το ηλεκτρονικό κατάστημα technology & living του ομίλου Quest, κάνει την είσοδό του στην πώληση προϊόντων καθημερινής χρήσης, με πάνω από 40 προϊόντα προσωπικής, βρεφικής και οικιακής φροντίδας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ήδη, στα ηλεκτρονικά ράφια του you.gr βρίσκονται προϊόντα όπως πάνες και μωρομάντηλα, ξυριστικά και προϊόντα ανδρικής περιποίησης, οδοντόκρεμες και οδοντόβουρτσες, αποσμητικά, απορρυπαντικά και μαλακτικά ρούχων, απορρυπαντικά πιάτων, καθαριστικά σπιτιού και μπαταρίες, ενώ η γκάμα επεκτείνεται συνεχώς σε νέες κατηγορίες και μάρκες.

Όπως σημειώνεται εργαλεία, όπως η εύκολη αναζήτηση και διαδικασία αγοράς, η δωρεάν παράδοση σε περισσότερα από 300 σημεία, η δωρεάν αντικαταβολή, αλλά και ο βοηθητικός οδηγός επιλογής της κατάλληλης πάνας, είναι μερικοί μόνο από τους λόγους που κάνουν την αγορά των προϊόντων καθημερινής φροντίδας από το www.you.gr μία ευχάριστη και εύκολη διαδικασία, εξασφαλίζοντας τους καταναλωτές εξοικονόμηση χρόνου, ενώ θα υπάρχουν εκπλήξεις και προσφορές.

Ήδη, αυτήν την περίοδο και μέχρι τις 7 Απριλίου, για περισσότερα από 40 προϊόντα ισχύει η προσφορά «1+1 δώρο».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v