Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Cosmote: Επιτυχής η κάλυψη εορταστικής κίνησης

Με απόλυτη επιτυχία ανταποκρίθηκε το δίκτυο της COSMOTE στις αυξημένες τηλεπικοινωνιακές ανάγκες των εορταστικών ημερών, διεκπεραιώνοντας άριστα την υψηλή κίνηση φωνής, μηνυμάτων και δεδομένων που παρουσιάστηκε στο δίκτυό της σε ολόκληρη τη χώρα.

Cosmote: Επιτυχής η κάλυψη εορταστικής κίνησης
Με απόλυτη επιτυχία ανταποκρίθηκε το δίκτυο της COSMOTE στις αυξημένες τηλεπικοινωνιακές ανάγκες των εορταστικών ημερών, διεκπεραιώνοντας άριστα την υψηλή κίνηση φωνής, μηνυμάτων και δεδομένων που παρουσιάστηκε στο δίκτυό της σε ολόκληρη τη χώρα.

Λόγω της αρτιότητας, αλλά και της συνεχούς αναβάθμισής του, το δίκτυο της COSMOTE επέδειξε εξαιρετική συμπεριφορά, εξασφαλίζοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε όλους τους πελάτες της εταιρίας, καλύπτοντας άμεσα το σύνολο της κίνησης φωνής και μηνυμάτων, σημειώνοντας υψηλές ταχύτητες στον τομέα των υπηρεσιών δεδομένων.

Πιο συγκεκριμένα, σημαντική αύξηση σημειώθηκε κατά την περίοδο των εορτών στις υπηρεσίες φωνής, καθώς τόσο οι κλήσεις που πραγματοποιήθηκαν όσο και η διάρκειά τους ενισχύθηκαν σε σχέση με την περσινή εορταστική περίοδο.

Συνολικά, από τις 24 Δεκεμβρίου 2006 έως την 1η Ιανουαρίου 2007, το δίκτυο της εταιρίας διεκπεραίωσε επιτυχώς 370 εκατ. κλήσεις φωνής και 332 εκατ. λεπτά ομιλίας (17% περισσότερα από πέρυσι).

Ειδικότερα, κατά την πρώτη ημέρα του 2007 διεκπεραιώθηκαν 46 εκατ. λεπτά ομιλίας -αυξημένα κατά 18% σε σχέση με το προηγούμενο έτος- ενώ τα γραπτά μηνύματα SMS που έστειλαν οι πελάτες της εταιρίας ανήλθαν σε 15,2 εκατ. παρουσιάζοντας αύξηση 13%. Υπενθυμίζεται ότι για όγδοη συνεχή χρονιά η COSMOTE και φέτος θα διαθέσει σημαντικό μέρος των εσόδων της από τα γραπτά μηνύματα της Πρωτοχρονιάς σε κοινωφελείς μη-κερδοσκοπικές οργανώσεις οι οποίες παρέχουν φροντίδα και υποστήριξη στα παιδιά.

Για την COSMOTE η αδιάλειπτη και ποιοτική επικοινωνία των πελατών της, σε κάθε σημείο της χώρας, καθώς επίσης η παροχή αξιόπιστων και προηγμένων υπηρεσιών, αποτελούν πρώτιστο μέλημα και προτεραιότητά της από την πρώτη κιόλας στιγμή της εμπορικής της λειτουργίας, και γι’ αυτό η εταιρία δε σταματά να επενδύει στην περαιτέρω ενίσχυση και τη διαρκή βελτιστοποίηση του δικτύου της.

Κατά το 2006, η COSMOTE ενίσχυσε ακόμη περισσότερο τη χωρητικότητα του δικτύου 2ης γενιάς με νέες εγκαταστάσεις και επεκτάσεις Σταθμών Βάσης, Κόμβων Μεταγωγής και Κόμβων Υπηρεσιών, ενώ παράλληλα αναβάθμισε την Αρχιτεκτονική του Δικτύου Μεταγωγής της (Τεχνολογία ΙΡ) και επέκτεινε σημαντικά το δίκτυό της 3ης γενιάς με νέους Σταθμούς Βάσης, προκειμένου να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στην αυξανόμενη ζήτηση για τις νέες, προηγμένες υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας. Επιπρόσθετα, μέσα στη χρονιά που πέρασε, η COSMOTE έδωσε μεγάλη βαρύτητα στην άμεση (real-time) και αποτελεσματική διαχείριση της ποιότητας του δικτύου και των υπηρεσιών της, για τη συνεχή βελτίωση των δεικτών ποιότητας.

Τον Ιούνιο του 2006, πρώτη στην ελληνική αγορά και ανάμεσα στις πρώτες εταιρίες κινητής τηλεφωνίας στην Ευρώπη, η COSMOTE εισήγαγε την ευρυζωνική τεχνολογία HSDPA στο δίκτυό της 3ης γενιάς, προσφέροντας υπηρεσίες δεδομένων σε πολύ υψηλές ταχύτητες, τις υψηλότερες στην αγορά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v