Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στα 520 τα καταστήματα του ομίλου Πειραιώς

Τα 301 καταστήματα στην ελληνική αγορά έφθασε το δίκτυο της Τράπεζας Πειραιώς την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ μαζί με τα καταστήματα των θυγατρικών τραπεζών της Πειραιώς στο εξωτερικό, το δίκτυο του ομίλου ανήλθε στο τέλος του χρόνου στα 520 καταστήματα.

Στα 520 τα καταστήματα του ομίλου Πειραιώς
Τα 301 καταστήματα στην ελληνική αγορά έφθασε το δίκτυο της Τράπεζας Πειραιώς την προηγούμενη εβδομάδα, με την έναρξη λειτουργίας δύο ακόμη καταστημάτων στην Καλλίπολη και το Μοσχάτο, γνωστοποιεί η διοίκηση της τράπεζας με σχετική ανακοίνωση.

Έτσι συνολικά, μαζί με τα καταστήματα των θυγατρικών τραπεζών της Πειραιώς στο εξωτερικό, το δίκτυο του ομίλου ανήλθε στο τέλος του χρόνου στα 520 καταστήματα.

Όπως επισημαίνεται, η συνεχής ανάπτυξη του δικτύου των καταστημάτων, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, αντανακλά την πολιτική της διοίκησης για τη συνεχή ανάπτυξη των εργασιών του ομίλου, την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών του, την ενδυνάμωση των μεγεθών του και την επέκταση της παρουσίας του.

Αναφέρεται ότι το 2006 το δίκτυο στην Ελλάδα διευρύνθηκε με τη δημιουργία 28 νέων καταστημάτων και στο εξωτερικό με τη δημιουργία 42 νέων καταστημάτων. Συνολικά δηλαδή, το δίκτυο αυξήθηκε με 70 νέα καταστήματα.

Στην εσωτερική αγορά το δίκτυο των 301 πλέον καταστημάτων είναι κατά 42% ανεπτυγμένο στον νομό Αττικής, κατά 32% στη Βόρεια Ελλάδα και κατά 26% στην υπόλοιπη νότια Ελλάδα.

Στο εξωτερικό το δίκτυο των 219 καταστημάτων σήμερα καλύπτει τη δραστηριότητα του ομίλου μέσω των θυγατρικών του τραπεζών σε επτά χώρες.

Συγκεκριμένα, στη Βουλγαρία με 63 καταστήματα, στη Ρουμανία με 47, στην Αίγυπτο με 39, στην Αλβανία με 36, στη Σερβία με 22, στη Νέα Υόρκη με 11 και στο Λονδίνο με ένα μεγάλο κατάστημα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v