Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Deal ομίλων Λάτση- Αγγελόπουλου στο real estate

Υπογράφηκε σήμερα μεταξύ της ”LAMDA Olympia Village” θυγατρικής της LAMDA Development, της ”EFG Eurobank Ergasias Χρηματοδοτικές Μισθώσεις” και της ”BLUE LAND Κτηματική Εταιρία” (συμφερόντων Θεόδωρου και Γιάννας Αγγελόπουλου) προσύμφωνο για την πώληση και μεταβίβαση από την πρώτη στη δεύτερη, του κτιρίου γραφείων ”ΗΛΙΔΑ BUSINESS CENTER”, που βρίσκεται στο Μαρούσι, το οποίο θα μισθωθεί από την εταιρία ”BLUE LAND Κτηματική Εταιρία” δια της μεθόδου της χρηματοδοτικής μίσθωσης.

Deal ομίλων Λάτση- Αγγελόπουλου στο real estate
Υπογράφηκε σήμερα μεταξύ της ”LAMDA Olympia Village” θυγατρικής της LAMDA Development, της ”EFG Eurobank Ergasias Χρηματοδοτικές Μισθώσεις” και της ”BLUE LAND Κτηματική Εταιρία” (συμφερόντων Θεόδωρου και Γιάννας Αγγελόπουλου) προσύμφωνο για την πώληση και μεταβίβαση από την πρώτη στη δεύτερη, του κτιρίου γραφείων ”ΗΛΙΔΑ BUSINESS CENTER”, που βρίσκεται στο Μαρούσι, το οποίο θα μισθωθεί από την εταιρία ”BLUE LAND Κτηματική Εταιρία” διά της μεθόδου της χρηματοδοτικής μίσθωσης.

Η μεταβίβαση θα ολοκληρωθεί με την αποπεράτωση των εργασιών κατασκευής του ως άνω κτιρίου, που αναμένεται εντός του α’ εξαμήνου του 2007. Το συμφωνηθέν τίμημα της συναλλαγής ανέρχεται στα 41,4 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με τον δικτυακό τόπο της Lamda Development, το Ilida Business Center είναι ένα πολυτελές κτίριο γραφείων, συνολικής επιφάνειας ανωδομής 13.000 τ.μ., δομημένο σε έξι ορόφους.

Αναπτύσσεται σε οικόπεδο 10.000 τ.μ περίπου και βρίσκεται στο Μαρούσι, δίπλα στο Ολυμπιακό Στάδιο και στη Λεωφόρο Κηφισίας. Το σημείο έχει εύκολη πρόσβαση στους κυριότερους οδικούς άξονες και μέσα μαζικής μεταφοράς.

Η κατασκευή του έχει ολοκληρωθεί και παραδίδεται προς χρήση με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές. Η στάθμευση θα είναι ιδιαίτερα εύκολη αφού το κτίριο εξυπηρετείται από 113 υπόγειες και 213 υπαίθριες θέσεις.

Φορέας ανάπτυξης του έργου είναι η LAMDA Olympia Village στην οποία η LAMDA Development συμμετέχει με ποσοστό 98,48%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v