Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intracom: Παράταση χρήσης αντληθέντων

Την παράταση κατά ένα έτος (μέχρι την 31/12/2007), του χρονοδιαγράμματος διάθεσης των κεφαλαίων που αντλήθηκαν από την αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της Απορροφηθείσας ΙΝΤΡΑΣΟΦΤ, που αποφασίσθηκε από τη Γ.Σ. της 15/10/1999, αποφάσισε, μεταξύ άλλων, η Γ.Σ. της Intracom που πραγματοποιήθηκε σήμερα 27/12.

Intracom: Παράταση χρήσης αντληθέντων
Την παράταση κατά ένα έτος (μέχρι την 31/12/2007), του χρονοδιαγράμματος διάθεσης των κεφαλαίων που αντλήθηκαν από την αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της Απορροφηθείσας ΙΝΤΡΑΣΟΦΤ, που αποφασίσθηκε από τη Γ.Σ. της 15/10/1999, καθώς και η αναδιάθεση, συνολικού ποσού 1.342 χιλ. ευρώ, στην εγκεκριμένη από το Χ.Α. κατηγορία επενδύσεων: ”Επενδύσεις σε πάγια” αποφάσισε η Γ.Σ. της Intracom που πραγματοποιήθηκε σήμερα 27/12.

Το εν λόγω ποσό προέρχεται από ισόποση μείωση της κατηγορίας επενδύσεων: ”Συμμετοχή σε ομοειδείς εταιρίες του Εσωτερικού & Εξωτερικού”.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, σε νέα γενική συνέλευση θα συζητηθεί η ανάκληση της απόφασης της από 27.10.2005 Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Intracom, περί έγκρισης Προγράμματος διάθεσης δικαιωμάτων προαίρεσης επί μετοχών της Εταιρίας, καθώς η προγραμματισμένη για σήμερα Γ.Σ. δεν συγκέντρωση την απαιτούμενη απαρτία για το θέμα αυτό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v